Bohsia
Bohsia mengisahkan Amy dan Tasya, dua remaja yang menjadi mangsa kerakusan dan kekejaman manusia berhati binatang. Tanpa pendidikan dan latar belakang keluarga yang sempurna, mereka terus memilih jalan hitam untuk meneruskan kehidupan masing-masing.

Amy tertekan dengan kehidupannya dan menjadi remaja yang liar dan agresif. Dia sering melakukan perkara mengikut perasaan dan Tasya pula terjebak dengan dunia rempit yang dipengaruhi oleh teman lelakinya.

Amy dan Tasya bukanlah kawan rapat kerana masing-masing mempunyai kelebihan dan kekurangan. Mereka mengharapkan perhatian daripada mat rempit untuk mengisi kekosongan.

Muz yang juga teman lelaki Tasya merupakan seorang pemuda yang suka cakap besar dan menimbulkan kekecohan apabila dia kalah dalam satu perlumbaan dengan Acai, teman lelaki Amy.

Cerita digarap dengan konflik yang berlaku di antara Amy dan bapanya Salleh, seorang kaki judi yang sering meminta wang daripada anaknya.

Pelbagai permasalahan sosial hari ini dijadikan plot cerita termasuklah watak Azam yang menjadi bapa ayam dan mahu menjadikan Amy sebagai pelacur. Imej bersih yang ditunjukkan oleh Azam mengaburi mata adiknya Aishah yang sedang dalam proses untuk mengenal hati budi Muz.

Apabila Tasya mengetahui kecurangan Muz dia membalas dendam dengan membiarkan dirinya ditiduri oleh Acai dan rakan-rakannya dan ini ditambah pula dengan rasa cemburu terhadap Amy.

Tasya akhirnya mati akibat mengambil dadah dan Muz pula menunjukkan identiti kepada Aishah yang dia juga sebenarnya adalah golongan mat rempit yang dibenci oleh Aishah.