Metal Gear Solid Philanthropy

Ini adalah film buatan Fan .. Saja selesai menontonnya ...

Sebuah filem oleh Bahagian Sarang, mereka memulakan projek ini selama sekitar 3 tahun yang lalu dan mereka baru sahaja selesai dan dirilis baru-baru ini. Sebagai penggemar Metal Gear Solid Saga .. Anda wont menemukan persis butiran daripada permainan mereka lawan .. Tapi mereka memiliki BAD-ASS Snake's Voice ... : D

Cerita bijaksana, saya pikir its a dibuat versi MGS tapi masih cukup bagus untuk menonton. Visual cukup mengesankan untuk sebuah tim independen untuk melakukan itu dan saya fikir pembuat filem dari Malaysia perlu mempelajari tentang bagaimana membuat filem high yang lebih baik daripada kipas ini dicipta filem.

The Sound dan Muzik daripada filem ini bagus untuk mendengar ... mereka berpadanan dengan cerita filem dan saya pikir .. bukan yang terbaik tetapi masih yang tidak akan membuat anda menutup telinga anda ..

Secara keseluruhan film ini benar-benar baik untuk menonton ..


Metal Gear Solid: Philanthropy dimula pada tahun 2002 ketika Talamini dan Gianluca teman sekolah sedang bermain Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. Permainan mempunyai kesan signifikan pada dua dan mereka memutuskan untuk membuat filem berdasarkan siri. Menggunakan peralatan mereka telah bertelur sekitar, mereka mula bekerja pada apa yang sekarang dikenali sebagai Old Project. Selepas dua tahun, produksi berhenti. Mereka telah merilis Trailer tapi minat dalam projek sedang tenat.

Segera selepas itu, pada tahun 2005, kumpulan (yang kemudian dikenali sebagai Shamrock Penciptaan) telah mengadakan pertemuan di Venice untuk membincangkan arah projek. Mereka memfokuskan kembali tujuan dan nama mereka sendiri untuk Sarang Bahagian selepas Gianluca meninggalkan kumpulan. Projek baru itu harus disebut New Project. Merekrut hingga 40 orang, mereka terus bekerja dan pada tahun 2006, mulai menembak pada pelbagai lokasi di seluruh Itali. Shooting bermula hingga Julai 2008 ketika bangunan yang digunakan dalam adegan terkini dihancurkan. Pada musim sejuk 2008, mereka mencari alternatif lokasi dan filem terus. Pada bulan Mac 2009, filem itu selesai dan pasca-pemprosesan bermula. Aoife Ferry, penyanyi yang sebenarnya dilakukan untuk Metal Gear Solid, datang ke studio menjelang akhir pengeluaran untuk menawarkan bakat vokal untuk digunakan di akhir tema untuk filem.[


Sinopsis


Film ini dibagi menjadi tiga bahagian, bahagian pertama berjudul "Overnight Bangsa" adalah enam puluh sembilan minit panjang dan mengikuti Ular ketika beliau dalam pasukan dengan Filantropi, sebuah pertubuhan dicipta untuk menghentikan Metal Gears di seluruh dunia. Ular (Giacomo Talamini) dalam pasukan dengan Elizabeth Laeken (Patrizia Liccardi) dan Pierre Leclerc (Nicola Cecconi) ketika mereka berusaha untuk mencari tahu apa yang sebenarnya berlaku dalam "The Overnight Bangsa". Filem ditetapkan pada tahun 2007, yang terjadi sebelum atau akan selepas bahagian pertama dari Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.

Sebuah kutipan dari Bahagian Sarang menyatakan:

"Filantropi menggali gagasan-gagasan seperti genetik, yang merupakan tema yang berulang dalam siri Metal Gear; memetics, studi tentang bagaimana budaya, kebiasaan, dan maklumat berkembang, memperluas, bagaimana digunakan dan disalahgunakan."

Saat ini tidak ada kata pada saat dua sekuel dicadangkan akan mulai produksi.