9 Ends 2 Out


“menjadi teman tapi mesra?? Menjadi pakwe???”
Hong Nan Hee dan Ban Hyung Tae telah berkawan sejak kecil. Walaupun sudah berusia 30 tahun mereka berdua masih hidup membujang. Hyung Tae seorang yang playboy tapi, Nan Hee seorang yang setia pada cinta dan mencintai seorang pemain bassball yang lebih muda darinya
Nan Hee bekerja di sebuah perusahaan penerbitan komik kecil selalu membuat ibunya berasa risau kerana masih tidak berkahwin. Nan hee selalu mengadu nasibnya kepada hyung tea kerana takut untuk memperkenalkan pakwenya kepada ibunya.
Hyung Tae masih mempunyai perasaan cinta kepada bekas kekasihnya iaitu seorang pemain gitar. 4tahun lalu Yoon Sung Ahv telah meninggalkan Hyung Tae tanpa khabar berita. Hal ini menyebabkan hyung tea tidak mempercayai cinta dan menjadi playboy. Hanya Nan hee sahaja yang memahami perasaan hyung tea.
Sebenarnya mereka saling cinta mencintai tapi masing masing memendam perasaan kerana tidak mahu merosakkan hubungan persahabatan. Hubungan mereka juga diuji dengan kehadiran bekas kekasih mereka yang mahu menagih kasih. Apakah yang akan terjadi seterusnya?? Adakah mereka akan berkahwin atau adakah akan ada yang terkorban demi sebuah percintaan??? Saksikan drama popular pada tahun 2007 ini..