Paul Blart: Mall Cop


Mall Cop... ingat pada pelakon tombam tapi cute yang berlakon dalam movie Hitch... alaaa yang Wild Smith berlakon jadi pakar perunding bagi orang yang bermasalah jatuh cinta... kemudian dia berjaya akhirnya... beliau berjaya menyatukan pasangan tersebut setelah pelbagai rintangan yang diduga... lelaki tersebut tak silap tak bukan... Kevin James... kali ni KJ jadi hero dalam movie Mall Cop yang mengisahkan beliau sebagai anak dan ayah kepada keluarga yang sederhana dan bertanggungjawab sebagai pengawal keselamatan di salah sebuah shopping complex terkemuka.. opsss bukan pengawal keselamatan... PEGAWAI KESELAMATAN heuheuheu.. itu laa ayat yang dia betulkan dalam movie tu... cerita memang tak kering gusi kalau tengok... sesuai di tonton untuk seisi keluarga, dalam movie ni beliau memegang watak Paul Blart seorang Pegawai Keselamatan yang menghidap penyakit tekanan gula pada badan dan telah jatuh cinta dengan salah seorang pekerja didalam complex tersebut... filem komedi romantik dan lasak ini memang betul² tak rugi kalau tengok.... bayangkan laaa tiba² shoping complex kena rompak... semua orang keluar dan dia sorang jer kat dalam dengan 6 orang tebusan yang lain termasuk girlfreind beliau.... heuheuheuheu memang kewll!~!~!~ tengok arrr sure tak rugik!!!