NCIS


Berita baik untuk semua peminat NCIS di luar sana! Musim terbaru NCIS kini kembali menemui anda! NCIS (Musim ke – 6) telah memulakan siarannya pada setiap Isnin bermula 7 Disember 2009 jam 9.30 malam dan anda dapat menontonnya secara PERCUMA di saluran hip 8TV!

Berikutan kematian Jenny Shepard pada musim yang lepas, tempat beliau kemudiannya digantikan oleh Leon Vance manakala Agen Leroy Jethro Gibbs mempunyai ahli kumpulan baru iaitu Agen Michelle Lee, Daniel Keating dan Agent Brent Langer dari FBI.

Kesemua ahli-ahli baru menyertai anggota-anggota lama iaitu Anthony DiNozzo, Ziva David dan Timothy McGee dan pada episode kedua anda bakal menyaksikan bagaimana kesemua mereka bergabung kepakaran masing-masing untuk menyelesaikan kes-kes jenayah.

NCIS mengikuti perjalanan sekumpulan agen dari Naval Criminal Investigative Service (NCIS) yang diketuai oleh Agen Khas Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon).

“NCIS bukan hanya sebuah drama penyiasatan yang biasa. Plot dan jalan cerita yang menarik sememangnya menjadi elemen penting mengapa drama bersiri ini mendapat sambutan ramai. Semoga anda semua terhibur!” ujar Lam Swee Kim, Pengurus Besar 8TV.

Jangan ketinggalan menyaksikan NCIS musim ke-6 yang menemui anda setiap Isnin jam 9.30 malam secara PERCUMA hanya di 8TV!

Anda juga dapat menonton siaran 8TV di saluran 708 Astro anda!

Anda juga boleh menonton program kegemaran anda dengan melayari www.mobile.8tv.com.my di telefon bimbit anda! Selamat menonton!