ReaperBagi peminat Reaper, siri ini kembali lagi untuk musim kedua. Menemui anda setiap Rabu jam 10.00 malam bermula 9 September 2009 di saluran hip 8TV. Bersedia menonton gelagat-gelagat Sam dan rakan-rakannya menangkap roh-roh jahat untuk dihantar ke neraka bagi menjalani hukuman.

Musim baru ini, Sam dan rakan-rakannya telah dipecat dan mendapat tahu berita itu setelah pulang dari pengembaraan mereka. Mereka juga telah dihalau keluar dari pangasapuri tempat mereka tinggal. Andi pula masih berkeras dan enggan berbaik-baik dengan Sam. Sementara itu Raja Syaitan kembali menghantui hidup Sam dengan misi baru yang menjadikan kehidupan Sam menjadi porak peranda.

Sam perlu menangkap 20 roh-roh jahat dan seperti biasa Raja Syaitan sengaja memberi maklumat yang salah kepada Sam. Akhirnya Sam terpaksa menangkap 40 roh-roh jahat yang cukup ganas.

Sock dan rakan-rakannya pula terpaksa berpindah ke rumah ibunya setelah dihalau keluar dari pangsapuri mereka. Sock kemudian menyedari yang dia telah jatuh hati dengan adik tirinya yang menjaga ibunya.

Kata Pengurus Besar 8TV, Lam Swee Kim,

“Atas sambutan hangat, kami dengan bangganya membawakan Reaper (Musim Ke-2) khas untuk tontonan anda. Saya menyukai drama bersiri ini kerana ia unik dan menarik.”

Sebanyak 13 episod akan disiarkan sepanjang musim ini. Sam menghadapi kesukaran untuk memberi tumpuan penuh kepada pekerjaannya kerana beliau sibuk memikirkan bagaimana Alan berjaya melepaskan diri dari kontrak yang dibuat dengan Raja Syaitan. Walau bagaimanapun, Alan lesap ketika mereka berdua diserang oleh makhluk jahat.

Sam akhirnya bekerja di sebuah syarikat di bawah pengurusan Raja Syaitan. Mr. Oliver menghubungi Sam dari Neraka dan memberitahu yang dia mempunyai maklumat yang Sam perlukan bagi membatalkan kontrak dengan Raja Syaitan. Sam dan rakan-rakannya membuat keputusan untuk menggunakan portal syarikat untuk mendapatkan maklumat dari Nina.

Adakah Sam berjaya untuk mendapatkan maklumat dari Nina? Mampukah Sam melepaskan diri dari Raja Syaitan?

Untuk mengetahui kesudahan siri ini, jangan lepaskan peluang untuk menonton Reaper (Musim Ke-2) bermula 9 September 2009 jam 10.00 malam hanya di 8TV. Siaran 8TV juga boleh ditonton melalui saluran 708 Astro anda! Anda juga boleh menonton program kegemaran anda dengan melayari www.mobile.8tv.com.my di telefon bimbit anda! Selamat menonton!