BLOODY MONDAY FULL SEASON (DOWNLOAD)




Asalamualaikum… diantara movie dan drama korang suka yang mana?? Aku paling suka tengok drama, movie jarang sangat tengok. drama yang paling aku suka iailah Drama jepun. Kebanyakan drama jepun memfokuskan talent hero. Percintaan jarang dipertengahkan.

Antara drama yang paling aku suka ialah bloody Monday. Bloody Monday ada 2 season. Season 1 ada 11 episode dan season 2 ada 9 episod dan baru abis ditayangkan di tv jepun. pelakon pelakon drama ni semua best dan cun 2x hehehe… kebanyakan dari pelakon drama popular jepun. arini aku letak sinopsis bloody monday season 1 dan season 2



BLOODY MONDAY (SEASON 1)


Synopsis drama bloody Monday season 1 mengisahkan tentang seorang pemuda bernama Takagi Fujimaru, seorang hacker legendaris dengan nickname Falcon. Takagi digelar genius hancker dan legendaris hackes kerana pernah menghackes system komputer polis sehingga mengcetuskan keadaan huru hara.


Kisah dimulai dengan Third-I, sebuah organisasi anti teroris, yang mencurigai akan adanya serangan teroris di Jepun. Teroris yang hendak menyerang jepun ini sangat la berbahaya kerana pernah memusnahkan sebuah kota di rusia. Sehinggakan semua populasi manusia di kota itu mati. Senjata yang digunakan oleh teroris itu adalah senjata biologi kimia yang juga dikenali sebagai virus bloody X atau Bloody Monday.


Pihak polis Third-I terpaksa meminta bantuan dari takagi untuk menyelamatkan tokyo dari dimusnahkan oleh virus bloody Monday. Takagi telah menghackes komputer kerajaan rusia dan telah menemui bukti video kedasyatan virus bloody Monday .takagi menerusi aktiviti hackes komputer sehinggakan menemui bukti yang mengesahkan cikgunya juga seorang ahli teroris.

Lebih memburukkan lagi suasana ayah takagi telah di suspek salah seorang dari ahli teroris.
Bagi membersihkan nama baik ayahnya takagi berusaha untuk menumpaskan teroris tersebut. Tetapi ketua teroris itu sangat pandai dan dikenali sebagai genius matematik jepun. Ketua teroris ini dikenali sebagai “J” . cita cita J dan teroris lain adalah untuk menjadi tuhan dan teroris ini juga mengetuai 1 ajaran sesat.

Episod akhir bloody Monday berkisahkan J rupanya telah menerima arahan dari seseorang yang dikenali sebagai K. K adalah ketua sebenar bagi kumpulan teroris ini dan K juga merupakan salah seorang kawan rapat takagi.Seriously, drama ini memang best, ini sinopsis drama bloody Monday season 1.




BLOODY MONDAY (SEASON 2
)

Bagi pendapat aku bloody Monday season 2 lebih best dari bloody Monday season 1. Dalam season 1 takagi banyak menyelesaikan masalah dengan senang coz hanya takagi sahaja harkes dalam season 1 tetapi season 2 takagi sering kalah dalam menghacker komputer pihak lawan.
Untuk season 2, pihak polis Third-I dihendaki membenteras teroris yang dipercayai teroris bloody Monday. Tetapi usaha pihak polis Third-I sering gagal kerana pihak teroris mempunya 2 orang genius hackres komputer.

Setelah diselidik secara terperinci teroris itu bukan la dari pihak teroris bloody Monday tetapi teroris ini lebih berbahaya dari teroris bloody Monday. Teroris ini digelar the marksmen. Tujuan the marksmen adalah untuk meletupkan sebuah bom third emperor di tokyo. Third emperor adalah bom yang paling berbahaya didunia tetapi hanya ada 3 buah sahaja dan salah satunya terdapat di jepun.

Pihak polis Third-I telah banyak mendapat infomasi teroris the marksmen dari infomasi yang diberi oleh teroris bloody Monday iaitu maya dan J. Teroris the marksmen mempunyai 7 orang ahli dan 2 darinya adalah genius hacker yang sering mengalahkan takagi. Salah seorang dari hacker tersebuat adalah orang yang mengajar takagi mengenai cara mengahacker dan dia mengetuai the marksmen. Dapatkah takagi menawaskan 2orang genus komputer yang banyak kali mengalahkannya???


Aku bagi markah penuh untuk drama ni. Drama ini ada 9 episode je. Tapi puas hati tengok. Kalau korang nak tengok drama ni kena start dari season 1 la baru best.. Maybe akan ada bloody Monday season 3 coz teroris bloody Monday masih bebas walaupon mereka mengatakan telah bertaubat. Enjoy...



DOWNLOAD BLOODY MONDAY SEASON 1 (1-11 TAMAT)
Kreadit: gblog85.blogspot.com
Password: gblog85.blogspot.com

BLOODY MONDAY SEASON 1 EPISODE 1(9 FILES):

Japan’s Final Day! The Life of One Person!? Or the Lives of 10 Million!? The Battle Between the Evil Viral Terrorists and the Legendary Genius Hacker Finally Starts Tonight!

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7
PART 8
PART 9
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BLOODY MONDAY SEASON 1 EPISODE
2 (7 FILES):

So Begins the Outbreak of Viral Terrorism!! Japan Approaches Its Final Day!!

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BLOODY MONDAY SEASON 1 EPISODE 3 (7 FILES):

Who is the Traitor!? An Enemy Lurking Within the Shadows of Our Side!! The Terrorist Leader, Makes His Appearance

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BLOODY MONDAY SEASON 1 EPISODE 4 (7 FILES):

The Treacherous and Tragic Woman!! The Real Truth Behind the Terrorism of Japan's Destruction Comes to Light!?

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BLOODY MONDAY SEASON 1 EPISODE 5 (7 FILES):

The Destruction of Tokyo!? A Suspenseful Life and Death Confrontation with the Appearance of the Terrorist Leader!!

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BLOODY MONDAY SEASON 1 EPISODE 6 (6 FILES):

Japan's Final Day!? Destruction and Ruin, and then the Truth About Father is Revealed

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BLOODY MONDAY SEASON 1 EPISODE 7(6 FILES):

The Terrorist Operation is Revealed in its Full Entirety Tonight!! A Ruthless Plot Assaults Japan!!

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BLOODY MONDAY SEASON 1 EPISODE 8 (6 FILES):

An Epidemic at Last!? The Whole Scheme of the Dormant Prisoner's Planned Escape

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BLOODY MONDAY SEASON 1 EPISODE 9 (7 FILES):

Terrorism's Final Chapter!! The Death of a Cult Founder Bestowed Upon by God, And Then Onwards Towards the Final Monday

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7
ENGLISH SUBTITLE
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BLOODY MONDAY SEASON 1 EPISODE 10 (6 FILES):

Tokyo Engulfed in Flames!? Finally Arriving at the Last Stage of the Terrorist Operation in the Midst of Deaths, Betrayals, and Screams

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BLOODY MONDAY SEASON 1 EPISODE 11 FINALE (6 FILES):

To a Terrorist Declaration Towards Tokyo's Destruction at 0:00 Tonight!! To a Life-or-Death Conclusion

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++







DOWNLOAD BLOODY MONDAY SEASON 2 (1-9TAMAT)
Kreadit: gblog85.blogspot.com
Password: gblog85.blogspot.com


ENGLISH SUBTITLE (BY Kakijun)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BLOODY MONDAY SEASON 2 EPISODE 01

MF FOLDER (9 FILES)


BLOODY MONDAY SEASON 2 EPISODE02

MF FOLDER (4 FILES)

BLOODY MONDAY SEASON 2 EPISODE 03

MF FOLDER (7 FILES)



BLOODY MONDAY SEASON 2 EPISODE 04

MF FOLDER (6 FILES)



BLOODY MONDAY SEASON 2 EPISODE 05

MF FOLDER (10 FILES)


BLOODY MONDAY SEASON 2 EPISODE 06

HARDSUBS MF FOLDER (2 FILES)
MF FOLDER (6 FILES)



BLOODY MONDAY SEASON 2 EPISODE 07

HARDSUBS MF FOLDER (3 FILES)
MF FOLDER (5 FILES)


BLOODY MONDAY SEASON 2 EPISODE 08

HARDSUBS MF FOLDER (2 FILES)
MF FOLDER (6 FILES)


BLOODY MONDAY SEASON 2 EPISODE 09 END

HARDSUBS MF FOLDER (2 FILES)
MF FOLDER (5 FILES)

Please join the files with: