Timothy (TV1)

korang tengah bosan ek.. jom tengok tv1 sekarang. ada telefilem best..


SINOPSIS TIMOTHY (Budiey.com)


Timothy lakonan pelakon yang kembali ke pentas lakonan setelah lama menyepi, Wan Nor Azlin yang antaranya digandingkan dengan Tony Yusof dan Francis Paul.

Kisahnya bermula dengan watak Timothi berusia 15 tahun yang menghidap lukemia tetapi tidak mendapat rawatn sepatutnya. Konflik timbul bila Hana seorang penerbit dan pengarah drama datang ke Mongkos untuk melakukan penggambaran dan Timothi bekerja dengannya. Keakraban Hana dengan Timothi telah menimbulkan cemburu buat Rashid (suami Hana) yang tidak mengetahui sebenarnya Timothi adalah anak kandungnya.

Bagi anda yang ingin sama-sama mengenali maksud sebenar ’Hari Gawai’ ini, luangkan masa anda menonton Timothy (29 Mei 2010) mengisi slot Panggung 1 yang disiarkan jam 3.05 petang di TV1.


TENGOK TV1 ONLINE


RTM1


Online Live TVTEKAN PLAY UNTUK MENONTON TV & KLIK 2KALI PADA SCREEN UNTUK FULLSCREEN...

PERHATIAN!!
sesetengah radio dan tv..anda perlu install plugin terlebih dahulu untuk mendengar:
KLIK PLUGIN RADIO & TV ONLINE
MARI MENONTON TV & MENDENGAR RADIO !!
KLIK PADA GAMBAR & PILIH RADIO ONLINE & TV ONLINE !!banner 150×150
award sebagai penghargaan kepada follower copy (tekan ctrl + c) code di bawah & masukkan dalam text blog korang

<center><a href="http://ceritadimataku.blogspot.com/" target="_blank" title="AWARD PEREKA CERITA"><img style="cursor:pointer; cursor:hand;width: 150px; height: 160px;" src="http://4.bp.blogspot.com/_hH08FYORP2g/S-Kq41G8j3I/AAAAAAAABFQ/sVe4JihYu0o/s1600/award+pereka+cerita.jpg"/></a></center>
Share/Bookmark