Ponti Anak Remaja (1-4 TAMAT)

Ponti Anak Remaja (Astro Ria)
Tarikh Tayangan : 25 Oktober 2010
Hari Tayangan : ISNIN,
Masa Tayangan : 10 malam
Episode : 4 episode
Pelakon: Liyana Jasmay, Tam Suhaimi, Nazim Othman, Azlee Khairi, Amran Ismail, Finie Don, Elliza Razak, Aishah Hoo, Adam Faiz
Sumber : budiey.com

Ponti Anak Remaja (Astro Ria)
Sinopsis Ponti Anak Remaja (Astro Ria)Ponti Anak Remaja mengisahkan tentang kehidupan Ponti, seorang pontianak yang berubah menjadi manusia yang terpaksa berdepan dengan onak dan kehidupan yang sangat mencabar sebagai pelajar kolej di Kuala Lumpur. Untuk dilihat sebagai manusia yang normal, Ponti akan meniru semua tingkahlaku dan perbuatan orang lain.
Ponti Anak Remaja (Astro Ria)
Ponti juga berwatakan ceria dan mesra dengan kawan-kawannya. Dalam masa yang sama, Ponti sangat sayang pada Hazuan, kekasih yang pernah cuba menyelamatkan nyawanya satu ketika dahulu tetapi kini dia terpaksa berdepan dengan Sofea, bekas kekasih Hazuan yang berdendam dengannya.
Ponti Anak Remaja (Astro Ria)
Ponti terpaksa berdepan dengan Kamal, kekasih lamanya yang dikenalinya semasa dia masih seorang pontianak. Kamal bertekad mahu memenangi hati Ponti kembali dan mahu Ponti mengingati kembali hubungan yang pernah mereka jalinkan suatu ketika dahulu.

Untuk mengetahui kisah lanjut, silakan menonton setiap Isnin jam 10 malam bermula pada 25 Oktober ini di Astro Ria saluran 104.
Ponti Anak Remaja (Astro Ria)

Download Ponti Anak Remaja (1-4 TAMAT)

MEDIAFIRE
Ponti Anak Remaja Episode 1 = KLIK
Ponti Anak Remaja Episode 2 = KLIK
Ponti Anak Remaja Episode 3 = KLIK
Ponti Anak Remaja Episode 4 (END) = KLIK