Hantu Kak Limah Balik Rumah

Hantu Kak Limah Balik Rumah
Tarikh Tayangan : 09 Disember 2010
Sumber : sinemamalaysia.com
Pengarah : Mamat Khalid
Pelakon dan Watak :
Awie sebagai Hussein
Man Kadir sebagai Pak Jabit
Zami Ismail sebagai Pak Abu
Johan Raja Lawak sebagai Abi Hurairah
Ummi Nazeera sebagai Cik Nin (Pelakon Utama)
Pekin sebagai Musalman
Shoffi Jikan sebagai Wak Joko
Avaa Vanja sebagai Ayu
Nadia Mustafar sebagai Nadia Mustafar
Hantu Kak Limah Balik Rumah


TENGOK ONLINE DAN DOWNLOAD HANTU KAK LIMAH BALIK KAMPUNG


DOWNLOAD Hantu Kak Limah Balik Rumah
Part 1: http://www.mediafire.com/?t5ypqy2sm096dqi
Part 2: http://www.mediafire.com/?7drxsvdsyy5ies5
Part 3: http://www.mediafire.com/?3nzjc08j3kjaxkz
Part 4: http://www.mediafire.com/?33f7zc3b613ndq3
Part 5: http://www.mediafire.com/?49vdr2bv91uhgfi
PSS: Kemungkinan besar ada file telah didelete


Sinopsis Hantu Kak Limah Balik Rumah

Kesinambungan filem ‘Zombi Kampung Pisang’ bakal diteruskan dengan ‘Hantu Kak Limah Balik Ke Rumah’. Masih mengekalkan genre komedi seram, filem ini bakal menampilkan kejutan demi kejutan.
Hantu Kak Limah Balik Rumah
Husin yang telah lama bekerja di Singapura mengambil keputusan balik ke kampung halamannya, Kampung Pisang. Apabila pulang ke rumahnya, Husin hairan melihat perangai pelik jiran sebelah rumahnya, Kak Limah yang langsung tidak bercakap dan rambut yang mengerbang semacam. Dia juga mengalami kejadian menakutkan ketika mahu tidur. Husin bergegas ke warung Pak Munawer, lalu menceritakan kepada orang-orang kampung yang mungkin Kak Limah sudah menjadi hantu. Abi Hurairah juga setuju dengan pendapat Husin kerana beliau juga mengalami peristiwa pelik ketika melihat Kak Limah di kawasan kubur. Pak Jabit yang memang bengang dengan Husin (kerana memutuskan ikatan kasih dengan anak gadisnya, Che Nin), menuduh Husin adalah pembawa nasib buruk kepada Kampung Pisang. Sebelum ini keadaan aman damai, sebaik sahaja Husin muncul, keadaan kembali kacau bilau.
Hantu Kak Limah Balik Rumah
Pak Abu mencadangkan agar mereka menyiasat apa yang berlaku sebenarnya. Beramai-ramai mereka ke rumah Kak Limah. Mereka menemui mayat Kak Limah yang hampir reput. Namun, setelah pengebumian jenazah Kak Limah, kampung mereka masih dihantui makhluk misteri di tengah-tengah malam.
Hantu Kak Limah Balik Rumah
Pelbagai bomoh dipanggil untuk menghalau hantu, malangnya tiada satupun bomoh yang berjaya menghalau hantu tersebut. Hantu apakah itu sebenarnya? Siapa yang berjaya menghurai misteri hantu Kak Limah tersebut? Temui jawapannya dalam ‘Hantu Kak Limah Pulang Ke Rumah’
Hantu Kak Limah Balik Rumah