Fantasia For Real (8TV)

Fantasia For Real (8TV)
TARIKH SIARAN: 30 DISEMBER 2010
HARI: KHAMIS
MASA: 9.30 MALAM
EPISODE: 9
SUMBER: BUDIEY.COM
Fantasia For Real
Sinopsis Fantasia For Real (8TV)

Fantasia For Real akan memaparkan kehidupan Fantasia yang cuba memperbaiki karier seni beliau di samping mencari keseimbangan antara kerjaya dan keluarga. Fantasia mula dikenali menerusi siri televisyen American Idol. Bakat dan vokal unik Fantasia telah membuka mata banyak pihak sekaligus menjadikan beliau juara untuk program ini bagi musim ke-3!
Fantasia For Real
Seperti selebriti-selebriti lain, Fantasia juga mempunyai rumah mewah di North Carolina dan kereta mewah serta kerjaya yang diidamkan ramai orang. Namun berbeza dengan selebriti yang lain, Fantasia tinggal dan perlu menanggung kehidupan enam ahli keluarga beliau yang lain. Teeny, adik lelaki Fantasia sentiasa mengambil kesempatan atas kemewahan Fantasia dan gemar membelanjakan wang Fantasia tanpa rasa segan silu. Siri ini juga memaparkan kehidupan Fantasia sebagai penyanyi, pelakon dan seorang ibu tunggal!
Fantasia For Real
Hari-hari biasa Fantasia tidak lengkap tanpa sebarang gangguan dan kekecohan! Kehidupan Fantasia diibaratkan seperti ‘rollercoaster’ – dari masalah adik lelaki beliau yang kurang bertanggungjawab, proses rakaman album baru sehinggalah kepada kehidupan sebagai ibu tunggal, Fantasia For Real menjanjikan ‘drama’ yang tidak anda dapat dalam siri realiti lain!
Fantasia For Real
Saksikan kehidupan Fantasia Barrino dalam siri realiti terbaru Fantasia For Real yang akan menemui penonton setiap Khamis jam 9.30 malam, bermula 30 November 2010 eksklusif di 8TV!