RATU THE MOVIE

ratu the movie

RATU THE MOVIE
Mula Tayangan: 17 Mac 2011
sumber: sinemamalaysia.com
pelakon: Eizlan Yusof, Fouziah Ghous, Aminah Rhapor, Cico Harahap, Zaibo, Ramona, Shaharuddin Thamby, Patrick Teoh, Yusry Abd Halim, Yasmin Hani, Aren, Eina

ratu the movie

Sinopsis Ratu The Movie
Filem “Ratu The Movie” mengisahkan tentang 10 orang calon Pertandingan Ratu Cantik yang akan bertanding di peringkat akhir. Kesemua 10 calon itu telah dikumpulkan di sebuah jeti dan dibawa menaiki sebuah kapal layar ke lokasi yang ditetapkan. Sewaktu dalam pelayaran tiba-tiba berlaku ribut yang sangat kuat sehingga krew kapal dan kesepuluh-sepuluh calon itu terpaksa mendarat di sebuah pulau.
ratu the movie
Sepanjang malam mereka berada di pulau itu pelbagai kejadian aneh dan misteri telah berlaku. Mereka telah diserang dan satu demi persatu calon-calon itu hilang. Sehinggalah calon akhir berjaya diselamatkan dan diistiharkan sebagai pemenang.
ratu the movie
Sehubungan itu, segala kejadian aneh dan misteri itu merupakan salah satu daripada perancangan pihak penganjur untuk mencari ratu cantik yang sebenarnya di mana kesemua calon telah dinilai bukan sahaja daripada segi kecantikan, malah mereka turut dinilai daripada aspek kelakuan dan sikap serta kekuatan mereka menghadapi cabaran.

ratu the movie

DOWNLOAD RATU THE MOVIE (mediafire)

Ratu the movie part 1
Ratu the movie part 2