SERU

Seru
Pengarah : Ming Jin, Pierre Andre
Syarikat Penerbit : Tayangan Unggul Sdn. Bhd.
Bahasa : Bahasa Melayu
kategori : Filem Cereka
Genre : Seram
Klasifikasi : U - Untuk tontonan umum
Tarikh Tayangan : 28 April 2011
Durasi : 84 min
Pelakon : Sharnaaz (Jeff), Cut Mutia (Julie), Azman Hassan(Azman),Nora Danish(Yana),Awal Ashaari(Zed),Pierre Andre(Bob),
DOWNLOAD FILEM SERU
HOTFILE = PART1, - PART2
FILESERVE = PART1, - PART2
FILESONIC = PART1, - PART2
MEDIAFIRE = PART1, - PART2

TENGOK FILEM SERU ONLINE = KLIK


SINOPSIS SERU

Mengisahkan tentang sebuah produksi yang sedang membuat satu penggambaran filem seram bertajuk "Jangan Bernafas". Semasa penggambaran berlangsung, secara tiba-tiba, pelbagai kejadian aneh dan peristiwa berlaku, diluar jangkaan mereka. Padanya mulanya, mereka menganggap ia hanyalah rasukan biasa dan kru di sebalik pembikanan filem tersebut, ingin menjadikannya sebagai "footages" menarik untuk tujuan promosi filem tersebut.


Namun, seorang demi seorang menjadi sasaran rasukan dan juga pembunuhan, menyebabkan keadaan menjadi tidak terkawal.... tetapi kamera yang digunakan, masih terus merakamkan aksi yang terjadi .

Apakah seterusnya bakal terjadi kepada kumpulan tersebut, mampukah mereka mengelak daripada dirasuk dan diburu entiti yang tidak diketahui?. Nantikan kesudahan filem SERU, yang akan menemui penonton pada 28 April 2011. Antara barisan pelakon ialah Awal Ashaari, Pierre Andre, Nora Danish, Shaarnaz, Qhaud AF7, Dazrin, Sufian Mohamed, Nisha Dirr, Khatijah, Cut Mutia, Dewa Sapri dan ramai lagi.