FANTASIA FOR REAL 2 (8TV)


TARIKH SIARAN: 19 MEI 2011
HARI: KHAMIS
MASA: 9.30 MALAM
EPISOD: 11
BAHASA: INGGGERIS
SUMBER: BUDIEY.COM

SINOPSIS FANTASIA FOR REAL 2 (8TV)
Fantasia kembali menggegarkan industri hiburan. Banyak khabar-khabar angin yang kurang baik melanda Fantasia. Berita beliau disingkirkan oleh syarikat rakaman dan syarikat pengurusan beliau menyebabkan karier seni Fantasia hampir musnah. Fantasia for Real kembali menemui anda dan adakah Fantasia sudah bersedia untuk menawan hati peminat beliau?

Gadis berusia 24 tahun yang mula mencipta nama selepas menjuarai rancangan ‘American Idol’ ini cukup popular dengan cerita-cerita kontroversi yang menggemparkan. Perjalanan suka duka Fantasia dalam kerjaya serta kehidupan peribadi beliau dapat anda tonton dalam siri realiti Fantasia for Real.

Penyanyi sensasi ini sudah mempunyai seorang anak ketika masih bersekolah dan pada masa yang sama beliau juga terpaksa menanggung kehidupan keluarga. Seperti bintang-bintang lain, Fantasia juga menjalani kehidupan serba mewah dan glamor. Mempunyai rumah agam di Utara Carolina serta kereta-kereta mewah hasil titik peluh Fantasia sebagai anak seni, kehidupan Fantasia kelihatan sempurna.

Jika pada musim pertama Fantasia for Real kita dapat saksikan abang Fantasia, Teeny bijak mengambil kesempatan terhadap kemewahan Fantasia. Teeny banyak menghabiskan wang Fantasia dengan kerja-kerja yang tidak berfaedah. Apa agenda Teeny kali ini? Apakah yang terjadi kepada Teeny pada musim ini?

Dunia Fantasia yang penuh ‘rollercoaster’ dan kehidupan sebagai seorang selebriti yang sentiasa menjadi buruan paparazzi dapat anda saksikan di sini. Ikuti kisah kehidupan Fantasia dalam Fantasia for Real musim ke-2 setiap Khamis, bermula 19 Mei 2011 jam 9.30 malam hanya di 8TV.