HANNAH MONTANA (TV8)HANNAH MONTANA (TV8)
Mula Siaran: 7 Mei 2011
Hari siaran: Sabtu
Masa: 11.00 pagi
Bahasa: Inggeris
Episod: 15 Episod
Sumber: budiey.com


HANNAH MONTANA (TV8)
Siri ini akan membawa anda mengikuti perjalanan gadis remaja Miley Stewart yang mempunyai dua personaliti yang berbeza di mana pada siang hari Miley menjalani kehidupan seperti remaja biasa manakala pada malam hari beliau menjalani kehidupan sebagai penyanyi pop terkenal.

Musim terbaru ini menyaksikan Miley dan keluarga berpindah ke rumah baru mereka di Malibu. Berpindah ke tempat baru bukanlah satu perubahan yang besar pada Miley kerana kisah cinta Robby dan Jackson mungkin akan lebih menarik perhatian penonton!

Tahun ini merupakan tahun akhir Miley di sekolah dan seperti remaja-remaja lain, Miley juga berada di persimpangan di mana beliau sendiri masih tidak dapat memastikan apa yang beliau mahukan dalam hidup. Adakah Miley akan terus menjadi Hannah Montana seorang bintang terkemuka yang digilai ramai atau Miley akan memilih untuk menjalani kehidupan sebagai gadis biasa?

Musim terbaru Hannah Montana ini juga bakal diisi dengan lagu-lagu menarik disamping kehadiran bintang-bintang undangan yang cukup popular. Setiap episod pastinya menjadi episod yang wajib ditonton peminat setia siri ini!