HILANG (1 - 15 TAMAT)HILANG (TV9)
Slot: Ratu TV9
Hari Tayangan: setiap Isnin dan Selasa,
Masa Tayangan: 8.30 malam
Mula Tayangan: 5 JULAI 2011.
PELAKON : ZUL ARIFFIN, AYU RAUDHAH, ROZITA CHE WAN, JULIA ZIEGLER, MIA SARA
Episode : 15 episode
Sumber: myfriends2u

DOWNLOAD DRAMA HILANG (TV9)
Hilang Episode 1 = DOWNLOAD
Hilang Episode 2 = DOWNLOAD
Hilang Episode 3 = DOWNLOAD
Hilang Episode 4 = DOWNLOAD
Hilang Episode 5 = DOWNLOAD
Hilang Episode 6 = DOWNLOAD
Hilang Episode 7 = DOWNLOAD
Hilang Episode 8 = DOWNLOAD
Hilang Episode 9 = DOWNLOAD
Hilang Episode 10 = DOWNLOAD
Hilang Episode 11 = DOWNLOAD
Hilang Episode 12 = DOWNLOAD
Hilang Episode 13 = DOWNLOAD
Hilang Episode 14 = DOWNLOAD
Hilang Episode 15 (TAMAT) = DOWNLOAD
Kredit: kepalabergetar, jiwang.org


SINOPSIS DRAMA HILANG (TV9)
Hilang mengisahkan tentang keluarga Salina dan Salimah (Rozita Che Wan dan Ayu Raudhah),dua saudara yang begitu akrab.Salina dan Azrul(Zul Ariffin) merupakan pasangan kekasih dan akhirnya mereka telah melangsungkan perkahwinan.Walaupun telah beberapa bulan berkahwin,kepercayaan Salina terhadap suaminya kian pudar kerana Azrul sering di ganggu oleh setiausahanya Malina(Julia Ziegler) dan Salina risau jika Azrul tergoda dengan pujuk rayu Malina.

Suatu hari Salina mendapat tahu dirinya mengandung.Ini membuatkan seluruh keluarganya berasa gembira tetapi Malina pula berperasaan sebaliknya.Ketika kandungan Salina berusia tujuh bulan,Salina terlibat dengan kemalangan ketika pulang dari bersiar-siar bersama Azrul.Akibat kemalangan tersebut Salina telah hilang ingatan dan anak di dalam kandungannya terpaksa dikeluarkan tidak cukup bulan.Setelah keadaan Salina pulih,dia dimasukkan kedalam wad mental.

Azrul tidak tentu arah dan dia bernasib baik kerana Fauziah ibu mertuanya serta Salimah membantunya menguruskan anaknya yang “kehilangan” ibu itu.Fauziah amat bersyukur kerana Salimah sanggup menjaga Rina,anak kakaknya itu.Salimah mempunyai teman lelaki tetapi apabila Fauziah meluahkan hasrat hatinya untuk mengahwinkan Salimah dengan Azrul,Salimah berasa serba salah.Namun demi kakak tersayang Salimah telah mengorbankan cintanya.Ini membuatkan Malina semakin berdendam kerana usahannya untuk memikat dan menggoda Azrul tidak menjadi.

Ingatan Salina akhirnya pulih. Ini memberi perkhabaran gembira buat seluruh anggota keluarganya. Namun, pada masa yang sama mereka bimbang kerana tidak tahu bagaimana hendak menerangkan kepada Salina keadaan terkini keluarga mereka."

Apakah yang akan berlaku selepas itu? Untuk mengikuti kisah selanjuntnya keluarga ini, jangan lupa untuk menonton drama HILANG di TV9 bermula 5 Julai 2011 setiap Isnin dan Selasa pada pukul 8:30 malam.