JONAS L.A (TV2)
JONAS L.A (TV2)
BERMULA: 05 Julai 2011
EPISODE: 13 episod
HARI: setiap Khamis,
MASA: 12.00 malam
PELAKON: Kevin Jonas, Joe Jonas, Nick Jonas,Chelsea Staub dan Nicole Anderson
sumber: budiey.com

SINOPSIS DRAMA JONAS L.A (TV2)
Antara episod menarik yang dikongsi termasuklah tajuk House Party di mana berlaku babak apabila tiba di Los Angeles, mereka diberitahu oleh jiran baru mereka, DZ, bahawa mereka perlu mengadakan pesta untuk menyesuaikan diri dan pada masa sama mereka membuat keputusan untuk melakukannya. Sementara itu Stella dan Macy tiba di LA, dengan Stella memikirkan bahawa Joe mahu meneruskan hubungan romantis mereka. Tetapi keadaan berlaku sebaliknya.

Back To The Beach pula menceritakan Joe menyediakan untuk ujibakat dengan Laman Vanessa, tetapi sebaliknya apabila dia tiba dia berhadapan dengan bilik yang penuh dengan pelakon yang menyerupai wajahnya. Stella dan Kevin membantunya ketika dia sibuk melakukan adegan untuk ujibakat itu. Sementara itu Nick pula dicemburui apabila pro surfer, Batu Stevens Macy meminta untuk bekerja di laman webnya.

Menerusi tajuk Date Expectations penonton berkongsi kisah Stella bertemu dengan rakan baru, Ben. Timbul perasaan cemburu yang amat sangat di hati Joe terhadap Ben. Sementara itu, berlaku perselisihan antara Kevin dan Nick untuk melihat siapa yang mendapat tempat di Kejohanan Justin Timberlake di Ping-Pong.

Episod America’s Sweethearts pula dimana Joe meminta Stella untuk mengetahui jika Vanessa sukakannya tetapi dia hampa kerana Stella tidak bersedia untuk melakukannya. Dia bergantung kepada Joe dan memberitahu bahawa Vanessa tidak mempunyai perasaan untuknya yang menyebabkan kedua-dua mereka terluka. Kevin menjadi pembantu Mona itu.

Saksikan juga episod The Secret, A Wasabi Story dan istimewa episod akhir, Band of Brothers memaparkan pengalaman manis rancangan konsert rahsia untuk menunjukkan kepada peminat bahawa mereka tidak berpecah. Sementara itu, Stella rasa dikhianati apabila Joe tidak memberitahu bahawa dia telah pergi ke New Zealand untuk menerbitkan filem sekuel beliau “Selamanya April”.

Lalu bagaimanakah kesudahannya? Saksikan drama bersiri menarik ini, setiap Khamis, jam 12.00 malam hanya di TV2.