KELAB UPIN IPIN (DOWNLOAD)

KELAB UPIN IPIN (TV9)
Bermula: 4 Jun 2011,
Masa: 5.30 petang
TV9DOWNLOAD KELAB UPIN IPIN (TV9)
Kelab Upin Ipin Episode 1 = DOWNLOAD
Kelab Upin Ipin Episode 2 = DOWNLOAD
Kelab Upin Ipin Episode 3 = DOWNLOAD
Kelab Upin Ipin Episode 4 = DOWNLOAD
Kelab Upin Ipin Episode 5 =
Kelab Upin Ipin Episode 6 =
Kelab Upin Ipin Episode 7 =
Kelab Upin Ipin Episode 8 =
Kelab Upin Ipin Episode 9 =
Kelab Upin Ipin Episode 10 =
Kelab Upin Ipin Episode 11 =
Kelab Upin Ipin Episode 12 =
Kelab Upin Ipin Episode 13 (TAMAT) =
ULASAN KELAB UPIN IPIN (TV9)

Siri yang menggabungkan unsur-unsur pendidikan dan hiburan ini pasti tidak melupakan penampilan khas maskot Upin & Ipin bersama-sama sahabat-sahabatnya:- Ehsan, Mail, Jarjit dan Mei Mei yang bakal mewarnai siri tersebut di TV9. Siri yang akan ditayangkan bermula pada 4 Jun 2011, jam 5.30 petang di TV9 ini merupakan rancangan kanak-kanak yang pertama berdasarkan animasi kartun di Malaysia.

Apa yang menariknya, program berdurasi selama sejam ini menggabungkan animasi, maskot dan pelakon sebenar bagi merangsang minda kanak-kanak di dalam pengetahuan am, kreativiti, penyelesaian masalah mudah dan sosial dalam segmen-segmen seperti “WOW”, “JOM! CERITALAH SIKIT” dan “NASIHAT OPAH”. Segmen pendidikan lain yang menyentuh kemahiran hidup asas seperti cara keselamatan jalan raya, kebersihan diri, nasihat dan kemahiran bersosial juga diketengahkan di dalam siri kanak-kanak ini.

Segmen Kuiz pula menawarkan hadiah-hadiah menarik setiap minggu bagi penonton di rumah. Di samping itu, ahli-ahli Kelab Upin & Ipin yang terpilih untuk menjadi penonton eksklusif di studio akan mendapat hadiah-hadiah menarik jika Berjaya menjawab soalan-soalan spontan yang diajukan oleh mentor-mentor.

Siri Kelab Upin & Ipin masih mencari ahli-ahli baru Kelab Upin & Ipin, berumur antara 7 hingga 13 tahun untuk menjadi penonton eksklusif di dalam siri-siri yang akan datang. Jangan lupa layari Facebook Kelab Upin & Ipin untuk mendapatkan maklumat terkini mengenai tarikh penggambaran yang bakal dijalankan semasa cuti sekolah Jun in