GENG SURAU (1 - 20 TAMAT)
DRAMA GENG SURAU (ASTRO OASIS)
Episod: 20 episod
Mulai: 10 Ogos
Hari: Selasa-Sabtu
Masa: 7.30 Malam
Pelakon : Beto Kusyairy,Amran Ismail,Razak Ahmad,Azhan Rani ,Sulaiman Yassin (Mat Over),Intan Nur Saina,Zazleen Zulkifli,Zarina Zainorddin,Rosnah Mat Aris,Anita Baharom,Sherin Merlis

SINOPSIS GENG SURAU (ASTRO OASIS)
Selepas tiga tahun meninggalkan kampungnya, Razif juga cuba menyesuaikan dirinya dengan suasana kampung dan masyarakat di situ. Bagaimanapun, ada orang kampung yang tidak percayakan Razif terutama Pak Suradi (Mat Over), Pak Abu (Azhan Rani) dan Tok Imam Hisham (Razak Ahmad). Oleh itu Razif yang semakin matang dan beberapa rakan karibnya berusaha menambat hati orang kampung dengan mewujudkan pelbagai kegiatan di surau kampung itu. Antara kegiatan yang dilakukan di surau kampung mereka, mengutip derma untuk surau dan mengadakan ceramah agama.

Mereka cuba jadikan surau sebagai pusat komuniti masyarakat dan bukan saja untuk mendirikan solat lima waktu. Sepatutnya semua aktiviti kemasyarakatan bermula di surau itu. Sebagai remaja, Razif juga terjerat dalam percintaan namun cintanya tidak kesampaian. Apabila Razif keluar dari pusat pemulihan, gadis yang dicintai, Azreen (Anita Baharom) sudah bertunang dengan rakan baiknya, Lokman (Amran Ismail).Tanpa disedari Razif, seorang lagi gadis sekampungnya, Uddy (Intan Nor Saina) sangat menyintainya dan sanggup menunggu Razif.DOWNLOAD DRAMA GENG SURAU (1 - 20 TAMAT)
Geng Surau Episod 1 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 2 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 3 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 4 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 5 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 6 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 7 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 8 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 9 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 10 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 11 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 12 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 13 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 14 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 15 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 16 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 17 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 18 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 19 =
DOWNLOAD
Geng Surau Episod 20 (TAMAT) =
DOWNLOAD