GOSSIP GIRL MUSIM 4 (8TV)GOSSIP GIRL MUSIM KE-4
Tarikh siaran : 26 Julai 2011
Hari: setiap Selasa
Masa siaran : 10.30 malam
Episod : 22 x 60 minit
Sumber: Budiey.comSINOPSIS GOSSIP GIRL MUSIM 4 (8TV)

Mengimbas kembali apa yang berlaku pada musim sebelum ini, Blair akhirnya memaafkan Chuck atas kesilapan beliau. Banyak perkara yang berlaku di antara Dan, Serena dan Nate sementara Dorota dan Vanya pula menyambut kelahiran bayi mereka.

Jenny Humprey pula telah dihantar ke Hudson akibat daripada tindakan beliau yang tidur bersama dengan Chuck Bass yang juga merupakan abang tiri beliau. Jenny juga mula berjinak-jinak dengan pengedaran dadah. Sampai bila Jenny akan terjebak dengan gejala yang kurang sihat ini? Adakah Jenny akan berubah?
Georgina Sparks akan membuat kemunculan pada episod akhir apabila dia kembali dan sudah pasti dengan agenda dan muslihat baru. Tidak cukupkah dengan masalah dan kekecohan yang sedia ada?

Jangan ketinggalan untuk menonton GOSSIP GIRL (Musim ke-4)yang padat dengan skandal, konspirasi dan gosip panas yang pastinya membuat anda melekat di kaca televisyen masing-masing. GOSSIP GIRL (Musim ke-4) akan disiarkan setiap Selasa bermula 19 Julai 2011 jam 9.30 malam hanya di saluran hip 8TV!