HORRIBLE BOSSES (DOWNLOAD)


FILEM: Horrible Bosses
ARAHAN: Seth Gordon
PELAKON: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Kevin Spacey, Colin Farrell dan Jennifer Anniston
GENRE: Komedi jenayah
TAYANGAN: 11 Ogos 2011
ULASAN: Amirul Haswendy Ashari

DOWNLOAD HORRIBLE BOSSES CAM V2 MKV
MEDIAFIRE =
PART1 - PART2
Kredit: teamgempak

# CAMrip - video dari record video cam di panggung wayang yang menghasilkan video berqualiti rendah, suara gambar kurang jelas

SINOPSIS HORRIBLE BOSSES
Permulaan kisah lucu penuh tragis dengan tiga sahabat karib — Nick Hendricks (Jason Bateman), Dale Arbus (Charlie Day) dan Kurt Buckman (Jason Sudeikis) mengalami masalah sama, yakni benci pada bos masing-masing.


Kebencian mereka berbeza; bos Nick Hendricks, Dave (Kevin Spacey) adalah lelaki ego tinggi, bos Dale Arbus, Julia (Jeniffer Anniston) pula bos yang gila seks dan Kurt Buckman pula memiliki bos yang menagih dadah.

Kebencian itu juga mendorong tiga sahabat ini merancang untuk membunuh bos mereka. Rancangan ‘gila’ yang timbul selepas sesi luahan hati masing-masing bertukar serius selepas mendapat nasihat ‘jenayah’ daripada bekas banduan di bar.

Saat merancang inilah yang menggamatkan panggung. Rancangan asal tidak menjadi, sebaliknya timbul pelbagai kejadian lain yang hampir memerangkap mereka. Mereka tiada pilihan lain kerana jika berhenti kerja dalam kegawatan ekonomi yang melanda kini, ia bukan keputusan terbaik.