KLIK 2 (ASTRO CERIA)KLIK 2 (ASTRO CERIA)
HARI: setiap hari Ahad,
MASA: 10.30 pagi
MULAI: 4 Disember 2011
SALURAN: saluran 611.
EPISOD: 13 episod
PELAKON: Ariel Zafril, Erin Malek, Aren Yunus, Sashwin Raj, Fiffy Natasya, Wawa Zainal dan Jorrin atau Chee Ka-Yee , Fatin Nur Afeefah, Zalif Sidek dan Man RahmanSINOPSIS KLIK 2
Drama KLIK musim kedua menceritakan kehidupan sekumpulan remaja yang yang mempunyai watak dan pandangan yang berbeza dalam hampir semua perkara iaitu Redwan lakonan mantap oleh Ariel Zafril, Aizat (Aren Yunus), Alia (Fiffy Natasya), Karthik (Sashwin Raj), Elisya (Erin Malek), Amanda (Wawa Zainal) dan Eve (Jorrin). Mereka kini disertai oleh tiga orang rakan baru iaitu Nadia (Fatin Nur Afeefah), Aqil (Zalif Sidek) dan Herman (Man Rahman).

Apabila mereka semua bertemu, semestinya situasi menjadi lucu dan mencuit hati. Musim ini juga masih mengekalkan konsep santai, bersahaja dan menghiburkan dalam mengupas persoalan golongan remaja seperti persaingan mendapat tempat terbaik, kemahuan untuk dikenali dan menjadi pujaan ramai. Pelbagai gelagat sekumpulan remaja yang boleh ditonton pada setiap episod drama komedi ini yang bakal mencuit hati para penonton.

Jangan lepaskan peluang untuk menonton drama bersiri komedi yang sangat menghiburkan KLIK musim kedua, pada setiap Ahad, jam 10.30 pagi bermula pada 4 Disember 2011 ini, hanya di Astro Ceria menerusi saluran 611. Selamat menonton!