S.Y.O.K MUSIM 2 (DOWNLOAD)

Program Komedi Muzikal ‘S.Y.O.K’
MULA TAYANGAN: 27 Mei 2011,
HARI TAYANGAN: setiap Jumaat,
MASA TAYANGAN: 9.00 malam di TV1.
PELAKON: Harun Salim Bachik, A.R Badul, Saiful Apek dan Kartina Aziz, Johan Raja Lawak dan penyanyi Adibah Noor, Jepp sepah dan Dira Abu Zahar
EPISODE: 15 siri

DOWNLOAD DRAMA MUSIKAL KOMEDI S.Y.O.K
SYOK 2 Episod 01 = DOWNLOAD
SYOK 2 Episod 02 = DOWNLOAD
SYOK 2 Episod 03 = DOWNLOAD
SYOK 2 Episod 04 = DOWNLOAD
SYOK 2 Episod 05 = DOWNLOAD
SYOK 2 Episod 06 = DOWNLOAD
SYOK 2 Episod 07 = DOWNLOAD
SYOK 2 Episod 08 = DOWNLOAD
SYOK 2 Episod 09 = DOWNLOAD
SYOK 2 Episod 10 = DOWNLOAD
SYOK 2 Episod 11 = DOWNLOAD
kredit: kepalabergetarSINOPSIS S.Y.O.K MUSIM 2
Sitkom muzikal S.Y.O.K selama sejam itu yang diterbitkan dalam 15 siri mempunyai tema berbeza-beza pada setiap minggu. Pada masa sama program ini dilihat sebagai salah satu cara RTM menyampaikan mesej dan unsur komedi yang berunsurkan nasihat.

Pendekatan ini lebih berkesan kerana ia dilakukan secara santai di samping mengetengahkan gabungan pelakon komedi lama dan baru yang dilihat mampu menarik lebih ramai Apatah lagi mereka sememanngnya mempunyai gaya dan cara tersendiri untuk menyampaikan mesej masing-masing.

Nyata kelainan cuba ditonjolkan menerusi sitkom ini yang telah menjalani proses rakamannya setiap siri ia akan dilakonkan dengan watak yang berbeza bergantung kepada tema ditetapkan. Malah sitkom komedi ini berbeza dengan cara konvensional yang biasanya disampaikan kepada penonton menerusi gerakan tubuh dan cara pertuturan. Sebaliknya menerusi S.Y.O.K, ia menerapkan elemen muzik dalam menyampaikan mesej yang tersirat.