LARA HATI (DOWNLOAD)

LARA HATI (TV9)
Slot Ratu
MULAI: 1 Mei 2012,
HARI: setiap Isnin dan Selasa,
MASA:8.30 malam.
PELAKON: Noorkhiriah dan Rusdi Ramli
EPISOD: 14 episodDOWNLOAD LARA HATI
Lara Hati Episod 01 = DOWNLOAD
Lara Hati Episod 02 = DOWNLOAD
Lara Hati Episod 03 = DOWNLOAD
Lara Hati Episod 04 = DOWNLOAD
Lara Hati Episod 05 = DOWNLOAD
Lara Hati Episod 06 = DOWNLOAD
Lara Hati Episod 07 = 22 MEI
Lara Hati Episod 08 = 28 MEI
Lara Hati Episod 09 = 29 MEI
Lara Hati Episod 10 =
Lara Hati Episod 11 =
Lara Hati Episod 12 =
Lara Hati Episod 13 =
Lara Hati Episod 14 (TAMAT) =
KREDIT: KepalabergetarSINOPSIS LARA HATI (TV9)
mengisahkan tentang Roseida (Noorkhiriah) yang menjadi kegilaan ramai lelaki sejak di bangku sekolah lagi tetapi fokusnya hanya untuk belajar dan mengubah nasib keluarganya. Keharmonian keluarganya mula terganggu apabila ibunya (Lydiawati) mengahwini Mat Isa. Roseida berjaya melanjutkan pelajaran ke universiti dan menjalinkan hubungan dengan Hadeef lakonan Rusdi Ramli. Kehidupannya mula berubah apabila bapa tirinya meninggal dunia dan memberi kesan pada kedudukan kewangan keluarganya. Untuk menampung perbelanjaan Roseida di universiti, ibunya memaksa dia berkahwin dengan seorang pegawai pemasaran, Roslin (Faizal Hussein). Tidak lama selepas perkahwinan mengejut itu Roseida disahkan mengandung dan Roseida tidak lagi mahu meneruskan pengajiannya di universiti.

Sepuluh tahun kemudian, semasa Roseida ke hospital untuk melawat suaminya yang koma akibat ditimpa kemalangan, dia terserempak dengan cinta pertamanya Hadeef. Setelah Roslin pulih daripada koma, dia diceraikan.

Tidak ingin terus dihimpit kesedihan, Roseida nekad untuk memulakan hidup baru. Roseida berbaik semula dengan Hadeef namun terpaksa memendam perasaan apabila mendapat tahu bahawa Hadeef adalah teman lelaki adiknya Roseliza (Sharifah Sakinah). Haruskah Roseida mengalah demi kebahagiaan adiknya atau terus mengejar kebahagiaan yang telah lama diimpikannya?