RESIDENT EVIL 5 RETRIBUTION (DOWNLOAD)

RESIDENT EVIL RETRIBUTION
TARIKH: 13 September
PELAKON: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Sienna Guillory dan juga Kevin Durand.
DOWNLOAD RESIDENT EVIL 5 RETRIBUTION TS 350Mb Mkv
RAPIDSHARE = PART1, - PART2
Kredit: ddmf


SINOPSIS RESIDENT EVIL RETRIBUTION
Filem Resident Evil kini kembali lagi dengan aksi yang lebih mendebarkan dan menyeramkan. Kali ini ia megisahkan tentang sebuah syarikat yang dikenali sebagai Umbrella Corporation telah menghasilkan sebuah T-Virus yang mampu memusnahkan kesemua penduduk bumi dan mengubah dunia kearah yang lebih teruk.

Pada ketika itu, manusia hanya mengharapkan pertolongan dan bergantung sepenuhnya kepada Alice, watak yang dilakonkan oleh Milla Jovovich.

Alice merupakan salah seorang yang mengetahu rahsia Umbrella Corporation dan cuba untuk membongkarkan rahsia tersebut. Pada masa yang sama, Alice turut memburu mereka yang bertanggungjawab menyebarkan wabak virus yang melanda penduduk bumi.

Operasi memburu Alice telah membawa dirinya menejelajah ke seluruh dunia yang bermula dari Tokyo ke New York, Washington, D.C dan Moscow. Alice tidak memburu secara berseorang, misinya telah dibantu oleh seorang kawan yang baru ditemuinya. Dalam misi tersebut, Alice mesti bertahan lama untuk melepaskan diri daripada dunia yang hampir musnah. Adakah Alice berjaya?