CINTA ITU MILIKKU (1 - 24 TAMAT)

 

CINTA ITU MILIKKU (TV3)
MULAI: 12 November
HARI: Isnin hingga Khamis
MASA: 7 malam
PELAKON: Emma Maembong, Fazreen Rafi, Ana Dahlia, Ery Putra, Mustapha Kamal, Karl Shafek, Sherry Merlis dan Liza Abdullah.
EPISOD: 24 episod


DOWNLOAD CINTA ITU MILIKKU ( 1- 24 TAMAT)
Cinta Itu Milikku Episod 01 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 02 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 03 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 04 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 05 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 06 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 07 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 08 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 09 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 10 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 11 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 12 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 13 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 14 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 15 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 16 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 17 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 18 =DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 19 =DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 20 =DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 21 = DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 22 =DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 23 =DOWNLOAD
Cinta Itu Milikku Episod 24 (TAMAT) = DOWNLOAD
Kredit: kepalabergetarSINOPSIS CINTA ITU MILIKKU
mengisahkan tentang Rania (Emma Maembong) yang bercinta dengan Zafril (Fazreen Rafi). Namun begitu, bekas tunang Zafril iaitu Dini (Ana Dahlia) tidak berpuas hati dengan hubungan Zafril dan Rania kerana Dini menganggap bahawa Rania telah merampas cintanya.

Selepas mereka berkahwin kemarahan Dini semakin meluap-luap dan telah menimbulkan pelbagai konflik apabila Dini berkahwin dengan abang Rania.Kemelut bertambah teruk apabila Dini yang mempunyai dua korektor telah merancang pelbagai idea jahat untuk memusnahkan hidup Rania dan Zafril.

Ketika Rania sedang sarat mengandung, dia dikejutkan dengan khabar yang sangat tidak diduga. Suami yang dicintai telah terkorban dalam nahas kapal terbang semasa dalam perjalanan pulang ke Kuala Lumpur. Kematian Zafril bukan sahaja meruntun hati Rania malah Dini juga terasa kehilangan Zafril dan sesungguhnya hati Dini hancur luluh.

Setelah lama kehilangan orang tersayang, Rania berkahwin dengn Doktor Shafiq (Erry Putra) yang juga doktor peribadi keluarganya. Biarpun telah berkahwin, namun di dalam hati Rania masih bertakhta nama Zafril. Pada suatu hari, Rania telah mendapat sepucuk surat dan sehelai sapu tangan miliknya pemberian Zafril kepadanya. Sapu tangan itu telah dibawa oleh Zafril ketika dia bekerja di luar negara sebelum terbabit di dalam nahas kapal terbang. Rania terkejut dan yakin bahawa Zafril masih hidup.

Ternyata sangkaan Rania benar apabila mendapat tahu Zafril masih hidup. Rania yang amat rindukan Zafril, ingin bersamanya tetapi hasrat itu pasti tidak akan menjadi kenyataan kerana Rania telah menjadi isteri kepada Doktor Syafiq. Apa yang akan terjadi seterusnya? Adakah Doktor Syafiq sanggup melepaskan Rania dan membiarkan isterinya bersama Zafril? Apakah punca yang mengakibatkan Zafril sehingga dianggap sudah meninggal dunia? Adakah kehilangan Zafril mempunyai kaitan dengan Dini atau dengan seseorang yang tidak disangka?