FEAR FACTOR SELEBRITI MALAYSIA (1 - 13 TAMAT)FEAR FACTOR SELEBRITI MALAYSIA (ASTRO RIA)
MULAI: 29 Disember 2012
SALURAN: Astro Ria (104) dan Mustika HD (134)
EPISOD : 13 Episod
HARI: setiap Sabtu,
MASA: 9 malam
SELEBRITI:Dafi, Arja Lee, Elfira Loy, Roslan Shah, Kaka Ashraff, Ezlynn, Johan Ashaari, Jehan Miskin, Celina Khor, Ammar, Atu Raja Lawak, Alam Wakaka Crew, Ajak Shiro, Dazrin, Hairul, Farish Aziz, Akim, Azam Pitt, Nik Michael, Arthur, Zoey, Dr Faiz, Gambit Saifullah, Azri, Zawen, Hafizul, Fairul, Didie Alias, Isham, Iz OIAM dan Yassin.DOWNLOAD FEAR FACTOR SELEBRITI MALAYSIA (ASTRO RIA)
Fear Factor Episod 01 = DOWNLOAD
Fear Factor Episod 02 = DOWNLOAD
Fear Factor Episod 03 =PART1 - PART2
Fear Factor Episod 04 =PART1 - PART2
Fear Factor Episod 05 = DOWNLOAD
Fear Factor Episod 06 =DOWNLOAD
Fear Factor Episod 07 =DOWNLOAD
Fear Factor Episod 08 =DOWNLOAD
Fear Factor Episod 09 =DOWNLOAD
Fear Factor Episod 10 =DOWNLOAD
Fear Factor Episod 11 =DOWNLOAD
Fear Factor Episod 12 =DOWNLOAD
Fear Factor Episod 13 (TAMAT) = DOWNLOAD
Kredit: jiwang


SINOPSIS FEAR FACTOR SELEBRITI MALAYSIA (ASTRO RIA)
Fear Factor Selebriti Malaysia melibatkan 30 selebriti yang membentuk 15 pasukan secara berpasangan. Rancangan 13 episod ini akan memaparkan dua cabaran yang mereka harus lalu setiap episod.
 
Kesemua peserta dkehendaki melakukan cabaran yang diberi. Sekiranya perasaan takut atau gagal menguasai diri, peserta tersebut akan disingkirkan! Siapakah selebriti Malaysia yang akan berjaya dalam kesemua cabaran ini? Semuanya dalam Fear Factor Selebriti Malaysia!
Aaron Aziz terus melebarkan sayapnya apabila diberi kepercayaan untuk mengendalikan program terbaru yang diberi nafas baru dan bakal mendapat sambutan hebat oleh para penonton iaitu Fear Factor Selebriti Malaysia yang memilih Cape Town, Afrika Selatan sebagai destinasi utama.
Umum mengetahui program ini diadaptasikan daripada format program yang cukup popular di Amerika Syarikat di mana para peserta bakal diuji daya ketahanan mental dan fizikal peserta di dalam setiap cabaran yang dilalui mengikut kesesuaian budaya masayarakat Malaysia.
Mampukah 15 kumpulan yang terdiri daripada selebriti pilihan Malaysia menempuhi pelbagai cabaran dan rintangan yang bakal dilalui nanti? Jangan lupa untuk menyaksikan penampilan khas Aaron Aziz sebagai hos utama Fear Factor Selebriti Malaysia di Astro Ria (104) dan Mustika HD (134) pada 29 Disember 2012!