KERANA LELAKI ITU (1 - 14 TAMAT)

KERANA LELAKI ITU (TV9)
SLOT: Ratu
MASA:
MULAI: 26 Februari 2013
EPISODE : 14
HARI: Setiap isnin dan selasa
PELAKON: Zarina Zainoordin, Fikhree Bakar, Riz Amin, Siti Elizad, Ana Dahlia, Tunku Anis dan Noryanti TaibDOWNLOAD KERANA LELAKI ITU
Kerana Lelaki Itu Episod 01 =DOWNLOAD
Kerana Lelaki Itu Episod 02 =DOWNLOAD
Kerana Lelaki Itu Episod 03 =DOWNLOAD
Kerana Lelaki Itu Episod 04 =DOWNLOAD
Kerana Lelaki Itu Episod 05 =DOWNLOAD
Kerana Lelaki Itu Episod 06 =DOWNLOAD
Kerana Lelaki Itu Episod 07 = DOWNLOAD
Kerana Lelaki Itu Episod 08 =DOWNLOAD 25/3
Kerana Lelaki Itu Episod 09 = DOWNLOAD - NEW
Kerana Lelaki Itu Episod 10 = DOWNLOAD - NEW
Kerana Lelaki Itu Episod 11 =DOWNLOAD
Kerana Lelaki Itu Episod 12 = DOWNLOAD
Kerana Lelaki Itu Episod 13 = DOWNLOAD 22/4
Kerana Lelaki Itu Episod 14 (TAMAT) = DOWNLOAD 29/4
Kredit: kepalabergetarSINOPSIS KERANA LELAKI ITU
drama Kerana Lelaki Itu penuh dengan unsur kasih sayang, hasad dengki dan kekecewaan ini bermula dengan perkahwinan Dr. Hanafi bersama pasangannya Diana, seorang peguam dan Syukri bersama Munirah. Dr. Hanafi dan Syukri telah berjanji untuk memberi kebahagiaan kepada pasangan masing-masing. Setelah dua tahun berkahwin, Diana masih lagi belum mendapat zuriat. Diana tahu perasaan suaminya dan telah mencadangkan suaminya untuk berkahwin dengan Azzah, sahabat baiknya. Setelah mendapat seorang cahaya mata, Dr. Hanafi jarang pulang ke rumah Diana.

Sementara itu, Syukri yang bercita-cita untuk menjadi pengarah, akhirnya berjaya menggapai impiannya untuk menerbit dramanya sendiri dengan bantuan isterinya Munirah. Sebagai isteri, dia tahu Syukri tidak dapat mencapai cita-citanya kerana kekurangan modal. Oleh itu, Munirah telah mencagarkan geran tanah peninggalan bapanya untuk dibuat sebagai modal. Namun, sebagai pengarah muda yang berjaya, Syukri mula digoda oleh Camelia, seorang pelakon baru dan juga adik kepada Dr. Hanafi. Walaupun Syukri cuba menepis godaan Camelia, namun, sebagai seorang lelaki, dia akhirnya mengalah. Hubungan mereka menjadi semakin intim sehinggalah menjadi kecurigaan kepada para media. Apakah kesudahan kepada kedua rumahtangga ini? Adakah peluang kedua bagi Dr. Hanafi dan Syukri untuk memujuk hati isteri mereka yang lara?