KAROOT KOMEDIA MUSIM 2 (DOWNLOAD)

KAROOT KOMEDIA MUSIM 2 (2013)
HARI: setiap Khamis,
MASA: 10 malam,
SALURAN: Astro Warna (132) dan Mustika HD (134)
MULAI: 21 March 2013
DOWNLOAD KAROOT KOMEDIA MUSIM 2 (2013)
Karoot Komedia Episod 01 = DOWNLOAD
Karoot Komedia Episod 02 = DOWNLOAD
Karoot Komedia Episod 03 =DOWNLOAD
Karoot Komedia Episod 04 =DOWNLOAD
Karoot Komedia Episod 05 = DOWNLOAD
Karoot Komedia Episod 06 =DOWNLOAD
Karoot Komedia Episod 07 =
Karoot Komedia Episod 08 =
Karoot Komedia Episod 09 =
Karoot Komedia Episod 10 =
Kredit: jiwang

SINOPSIS KAROOT KOMEDIA MUSIM 2 (2013)
Karoot Komedia merupakan program sketsa secara spontan yang menggunakan penceritaan berkonsepkan dikir barat. Sketsa-sketsa ini dilakonkan pelakon-pelakon komedi mengikut tema setiap episod.

Karoot Komedia X pula merupakan versi yang telah dinaik taraf. Rancangan asal yang ditayangkan selama 30 minit dinaik taraf ke sejam dan pastinya mengiburkan penonton dengan sketsa-sketsa yang lebih menarik dengan artis-artis komedi yang berbeza-beza!

Karoot merupakan perkataan yang lahir daripada tukang karut yang bertindak sebagai pencerita semasa dikir barat. Istilah komedia pula lahir daripada perkataan Greek iaitu comedia iaitu gelaran kepada teater komedi di Greek.

Antara keunikan yang bakal diselitkan menerusi Karoot Komedia adalah penampilan kumpulan dikir barat yang mengikut tema sketsa pada rakaman minggu tersebut.
Selain itu, ditampilkan pelawak-pelawak yang diminati ramai seperti Ebby Yus, Johan, Jep Sepahtu, Jihan Raja Lawak serta Yus Raja Lawak yang menjadi pelakon residen program ini setiap minggu.