QUEEN AND I (1 - 16 TAMAT)




QUEEN AND I (TV8)
TAJUK LAIN: Queen In Hyun's Man, Inhyeon Wanghu-ui Namja
GENRE: Fantasy , Romance
JUMLAH EPISOD: 16 (TV KOREA)
KREDIT ULASAN: http://loseweight-chaiyok.blogspot.com




DOWNLOAD QUEEN AND I
Queen In Hyun's Man Episod 01 = DOWNLOAD 11/3
Queen In Hyun's Man Episod 02 = DOWNLOAD 12/3
Queen In Hyun's Man Episod 03 = DOWNLOAD 13/3
Queen In Hyun's Man Episod 04 = DOWNLOAD 14/3
Queen In Hyun's Man Episod 05 = DOWNLOAD 15/3
Queen In Hyun's Man Episod 06 = DOWNLOAD
Queen In Hyun's Man Episod 07 =DOWNLOAD 19/3
Queen In Hyun's Man Episod 08 = DOWNLOAD
Queen In Hyun's Man Episod 09 = DOWNLOAD
Queen In Hyun's Man Episod 10 = DOWNLOAD
Queen In Hyun's Man Episod 11 = DOWNLOAD
Queen In Hyun's Man Episod 12 = DOWNLOAD
Queen In Hyun's Man Episod 13 = DOWNLOAD
Queen In Hyun's Man Episod 14 =DOWNLOAD
Queen In Hyun's Man Episod 15 =DOWNLOAD
Queen In Hyun's Man Episod 16 (TAMAT) = DOWNLOAD
Kredit: kepalabergetar




SINOPSIS QUEEN AND I
Kim Bong Do (KBD)...Dia ni asalnya dari zaman Joseon.. Dia dari kalangan high ranking officer ler jugak.. Tapi disebabkan fitnah, keluarga dia semua mati dibunuh..


Dalam menyiasat siapa yg sebabkan kematian keluarga dia.. Dia dapat tangkal (talisman) daripada orang gaji dia.. Tanpa disangka-sangka.. Talisman tersebut boleh menyebabkan perkara ajaib berlaku..


Apabila berada dalam keadaan bahaya.. Tatkala dia recite perkataan dalam tangkal tersebut.. Dia akan pergi ke 300 tahun ke depan.. Iaitu 2012!!!


Hat ni heroin.. dia dari 2012.. Choe Hui Jin ni seorang pelakon yang so-so gitu.. Dia dapat jadi heroin untuk drama historical.. Yang mana dalam drama tu dia jadi Queen In-Hyun.. Drama Queen In-Hyun ni.. Mengisahkan tentang pergolakkan yang berlaku pada zaman Kim Bong Do..



Dia ni character dia cam sengal2 udang sket.. Tapi sweet... Dia orang pertama yang jumpa Kim Bong Do.. Mula-mula dia igt diri dia dah gila.. Lama-lama dia lak naik syok kat Kim Bong Do..


Depa berdua ni cepat je jatuh cinta.. Tapi memang banyak rintangan laa dalam hubungan mereka.. Disebabkan hero masih ada tanggungjawab di zaman Joseon.. Dia selalu jelah hilang begitu sahaja.. Tinggalkan heroin tertunggu-tunggu.. terbengong-bengong sorang...



Sampai laa satu hari.. Masa kat zaman Joseon.. Talisman tu terpotong dua.. Akibat dari terpotong tu.. Hero hilang ingatan.. Tapi heroin ingat kat dia.. Cuma masa cam terhenti satu bulan.. Dan satu bulan tu hilang begitu sahaja...

Bila keadaan semua dah OK.. Hal-hal kat zaman Joseon pun dah selesai.. Kim Bong Do ambil keputusan untuk terus tinggal di 2012..

Namun, apabila pemberi talisman mati dibunuh.. Secara tiba-tiba.. Kim Bong Do kembali semula ke zaman Joseon..

Selepas tu dia tak mahu lagi Hui Jin sedih.. Dengan kejap muncul.. kejap hilang.. Dia ambil keputusan bakar talisman tersebut.. Supaya ingatan Hui Jin kepada dia hilang..

Tapi.. tapi.. tapi...

Kalau dah cinta sejati tu kan...

KREDIT ULASAN: http://loseweight-chaiyok.blogspot.com