TEDUHAN KASIH (1 - 28 TAMAT)


TEDUHAN KASIH
SLOT: Akasia,
MULA TAYANGAN: 15 mei 2013
MASA: 7.00malam.
HARI: setiap hari Isnin hingga Khamis.
PELAKON: Rizal(Shah Iskandar), Nabila Huda , Adi Putra(Ehsan)
ADAPTASI : Novel teduhan Kasih
OST LAGU TEMA:  Hanya Aku - Hyper Act.DOWNLOAD TEDUHAN KASIH
Teduhan Kasih Episod 01 = DOWNLOAD-new 15/4
Teduhan Kasih Episod 02 = DOWNLOAD 16/4
Teduhan Kasih Episod 03 =DOWNLOAD 20/5
Teduhan Kasih Episod 04 = DOWNLOAD 21/5
Teduhan Kasih Episod 05 = DOWNLOAD 22/5
Teduhan Kasih Episod 06 = DOWNLOAD 23/5
Teduhan Kasih Episod 07 = ZIPPYSHARE 27/5 - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 08 = ZIPPYSHARE 28/5 , - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 09 = ZIPPYSHARE 29/5 - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 10 = ZIPPYSHARE 30/5 - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 11 = ZIPPYSHARE3/6 - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 12 = ZIPPYSHARE4/6 - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 13 = ZIPPYSHARE  5/6, - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 14 = ZIPPYSHARE 6/6 , - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 15 = ZIPPYSHARE10/6, - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 16 = ZIPPYSHARE , - HOTFILE 11/6
Teduhan Kasih Episod 17 = ZIPPYSHARE 12/6 , - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 18 = ZIPPYSHARE 13/6, - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 19 = ZIPPYSHARE 17/6, - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 20 = ZIPPYSHARE18/6 , - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 21 = ZIPPYSHARE 19/6, - HOTFILE  
Teduhan Kasih Episod 22 = ZIPPYSHARE 20/6, - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 23 = ZIPPYSHARE 24/6 , - HOTFILE 
Teduhan Kasih Episod 24 = new-ZIPPYSHARE 25/6 , - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 25 = ZIPPYSHARE 26/6 , - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 26 = ZIPPYSHARE 27/6 , - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 27 = ZIPPYSHARE1/7 - HOTFILE
Teduhan Kasih Episod 28 (TAMAT) = ZIPPYSHARE  2/7 - HOTFILE
DRAMA SETERUSNYA : DEMI DIA(sepanjang ramadan)
Kredit: kepalabergetar , FB pereka cerita
Episode 23:
Ehsan pergi ke Kuching atas urusan kerja. Oleh kerana tidak tahan rindu.Ifffa membuat keputusan untuk terbang ke Kuching bertemu Ehsan.

Episode 24:
Ayu berjanji akan membantu Jenny jika Jenny membantunya mendapatkan Ehsan.Dalam keadaan terdesak Jenny sanggup membelot Ehsan dengan meletakkan pili khayal dalam minuman Ehsan.

Episode 25:
Ayu sengaja membuka baju Ehsan yang sedang tidur lena.Apabila Ehsan bangun,Ayu pura-pura nangis dan membuat cerita kononnya Ehsan mabuk dan membawanya ke hotel.

Episode 26:
Ryzal masih di hospital dan dalam keadaan kritikal.Ryzal meminta menelefon Iffa. Setelah mendapat panggilan nurse Iffa terus ke hospital bersama Adam.


SINOPSIS EPISOD AKHIR TEDUHAN KASIH
Ayu berterusan cuba memikat Ehsan walaupun rancangan asyik gagal. Hinggakan sanggup membiarkan Ryzal bersendirian. Ryzal pula mengalami kemalangan dan parah. Akhirnya dia meninggal dunia tanpa mengetahui yang Adam adalah anaknya. Makcik Hanim terkejut bila Ehsan memberitahunya yang Adam bukan anak kandungnya. Disebabkan rasa sesal yang amat sangat dan sedih atas kehilangan Ryzal,Ayu menjadi gila. Iffa tetap melawat Ayu yang pernah menjadi sahabat baiknya satu ketika dulu. Happy ending "Ehsan cium pipi kanan ku sambil melihat adam, husna dan aisha bermain" - TAMAT

SINOPSIS TEDUHAN KASIH
Iffa dan Ayu berkawan baik sejak di zaman persekolahan . Kehidupan Iffa tidak seindah mana bila terpaksa tinggal bersama keluarga isteri pertama ayahnya. Ini semua berlaku kerana ibu dan ayah Iffa terlibat dengan satu kemalangan . Ayu yang selalu cemburu dan iri hati pada Iffa membuatkan hidup Iffa semakin kelam .

Ayu sanggup merampas suami Iffa semata- mata ingin melihat kawannya menderita. Iffa dicemuh kononnya dia tidak pandai menjaga suami. Iffa sedaya upaya mempertahankan rumahtangganya tapi gagal. Namun dia masih mempertahankan anak yang dikandungnya lambang cintanya pada Ryzal.

Walaupun Ryzal mendesak untuk menggugurkan kandungannya. Iffa redha dengan apa yang berlaku dalam hidupnya. Iffa terpaksa menumpang di rumah mak tirinya demi anak yang dikandungnya. Dirumah, Iffa yang tak ubah seperti orang gaji dan tak ada belas langsung dari mata mak tirinya.
Hinggalah saat Iffa ingin melahirkan . Mak tirinya sanggup pergi bercuti mengikut Kak long ke Pulau Langawi dan meninggalkan Iffa sendiri. Saat Iffa ingin melahirkan seorang lelaki tidak dikenali datang membantu Iffa.
Ehsan , seorang lelaki yang memiliki segalanya , berjawatan sebagai CEO disebuah syarikat. Lelaki yang dikelilingi wanita-wanita cantik dalam hidupnya tetapi hidupnya kosong tanpa arah. Ehsan adalah insan yang diturunkan oleh Allah untuk membantunya.

Kelahiran Adam Merubah kehidupan Ehsan dan Ehsan mengganggap Adam adalah anaknya sendiri walaupun hakikatnya bukan. Kehidupan Iffa dan Adam merubah setelah hadirnya Ehsan dalam hidup mereka . Dengan sifat Ehsan yang romantik , ambil berat , manja dan kasihkan Adam membuatkan hati Iffa tercuit rasa sayang.

Ehsan mengambil keputusan untuk menikahi Iffa demi Adam. Dalam kebahagiaan yang dibina sekali lagi Ayu datang untuk meruntuhkan kebahagiaan Iffa. Kali ini Iffa nekad dia tidak akan berdiam diri dan membiarkan Ayu merampas kebahagiaan yang dimiliki bersama Ehsan.