99 KALI RINDU (DOWNLOAD)99 KALI RINDU
TARIKH TAYANGAN: 09 May 2013
BAHASA:Malay
GENRE :Drama / Romance
PENGARAH :Azhari Zain
PELAKON :Aeril Zafrel, Wawa Zainal, Adey Syafrien, Siti Aziz DOWNLOAD 99 KALI RINDU 
ZIPPYSHARE = PART1, - PART2
Kredit: syoklah

TENGOK FULL MOVIE ONLINE 99 KALI RINDUSINOPSIS 99 KALI RINDU
Filem ni mengisahkan Fakhruddin Attar (lakonan Aeril Zafri) yang kematian isterinya Saidatul Nafisa. Attar bersedih selepas kematian isterinya dan mulai berhijrah untuk menghilangkan rasa sedih itu. Semasa dalam proses penghijrahan itu dia telah bertemu dengan 2 wanita secara tak sengaja, iaitu Fatin Qalbie dan Zazlena.

Pertemuan pertama dengan Zazlena ialah semasa Attar hendak menyeberangi jalan dan dia telah dilanggar oleh Zazlena, kerana rasa bersalah, Zazlena telah merawat Attar di rumahnya hingga sembuh. Miqdad abang kepada Zazlena telah menceritakan kisah adiknya yang sedang bertarung dengan sejenis penyakit.

Pertemua kedua, Attar telah menyelamatkan Fatin Qalbie seorang DJ yang diserang oleh seseorang yang tidak suka kepadanya. Sejak itu Fatin Qalbie telah jatuh cinta kepada Attar. Apa yang menimbulkan konflik ialah tidak lama lagi Fatin Qalbie akan ditunangkan dengan seorang pemuda (dilakonkan oleh Azrel Ismail).

Antara 2 wanita ini, siapakah yang akan dipilih oleh Attar, Zazlena atau Fatin Qalbie? adakah Hilma Aqila (Diana Amir)akan muncul semula untuk mencari cintanya semula dengan Attar.