PUTERI MALAM (1 - 8 TAMAT)PUTERI MALAM (TV9)
SLOT: 9X
HARI: setiap hari Isnin
PENGARAH: Nor Hanisyam (Labu)
PELAKON: Zara Zya, Puteri Chichi, Ku Hariz dan Hafreez Adam.
MULAI: 7 Oktober
MASA: 10.30 malam
JUMLAH EPISOD: 8 episod,


 
DOWNLOAD PUTERI MALAM
Puteri Malam Episod 01 = DOWNLOAD
Puteri Malam Episod 02 = DOWNLOAD
Puteri Malam Episod 03 = DOWNLOAD
Puteri Malam Episod 04 = DOWNLOAD
Puteri Malam Episod 05 = DOWNLOAD
Puteri Malam Episod 06 = DOWNLOAD
Puteri Malam Episod 07 = DOWNLOAD
Puteri Malam Episod 08 (TAMAT) =DOWNLOAD-new
SINOPSIS PUTERI MALAM (TV9)
Bermulalah perjalanan hitam Puteri apabila dia telah dirogol oleh seorang lelaki sewaktu dia hadir untuk satu sesi ujibakat di Kuala Lumpur. Puteri kemudiannya telah diselamatkan oleh Farid (Ku Hariz) lalu dibawa ke rumahnya di sebuah rumah kedai yang terletak di Chow Kit.Rumah itu turut didiami oleh Fiona (Puteri Chichi) yang disangkakan kakak Farid. Puteri tertarik melihat penampilan Fiona yang seksi dan berjaya menawan hati ramai lelaki.


Farid mula membelikan Puteri pakaian-pakaian baru yang seksi, sama seperti yang dipakai Fiona. Pada mulanya Puteri sangsi dengan tindakan baik Farid, tetapi lama kelamaan, Farid berjaya membuatkan Puteri percaya padanya dan akhirnya, Puteri jatuh cinta pada Farid.


Puteri meluahkan segala perasaannya serta berkongsi mengenai impiannya untuk menjadi seorang artis. Farid berjanji akan membantu Puteri mencapai cita-citanya untuk menjadi seorang artis.

Tanpa Puteri sedari Farid rupa-rupanya bapak ayam kepada Fiona dan kini dia cuba untuk memperdayakan Puteri untuk menjadi seorang pelacur demi mendapatkan wang. Apabila Puteri tersedar dirinya diperangkap Farid yang berniat jahat, semuanya sudah terlambat. Puteri terjerat dengan impian yang akhirnya membinasakan dirinya sendiri.


Mampukah Puteri meloloskan dirinya keluar daripada lorong hitam yang diciptanya sendiri? Ikuti perjalanan hidup Puteri yang cuba mencari sinar harapan untuk kembali bebas dalam Puteri Malam bermula pada 7 Oktober jam 10.30 malam hanya di TV9