YES BOSS (1 - 24 TAMAT) + SPECIAL RAYAYES BOSS (TV3)
SLOT: Dramady TV3
HARI: hari Sabtu dan Ahad,
MULAI: 15 Februari
MASA: 6 petang
PELAKON: Fahrin Ahmad dan Emma Maembong , Ryzal Jaafar dan Nurkhiriah , Norlia Ghani, Eizlan Yusof, Jasmin Hamid, Aishah Ilias, Aidil Aziz, Shamsul Ghaw2, Wan Maimunah, Cha Cha Maembong, Hisham Hamid, Shella FaeizDOWNLOAD YES BOSS (TV3)
Yes Boss Episod 01 = DOWNLOAD
Yes Boss Episod 02 = DOWNLOAD
Yes Boss Episod 03 = DOWNLOAD 22/2 - TONTONonline
Yes Boss Episod 04 = DOWNLOAD 23/2 , - TONTONonline
Yes Boss Episod 05 = DOWNLOAD 1/3 - TONTONonline
Yes Boss Episod 06 = DOWNLOAD 2/3 - TONTONonline
Yes Boss Episod 07 = DOWNLOAD 8/3 - TONTONonline
Yes Boss Episod 08 = DOWNLOAD 9/3 - TONTONonline
Yes Boss Episod 09 = DOWNLOAD 15/3 - TONTONonline
Yes Boss Episod 10 = BILL  - ZIPPY - TONTONonline
Yes Boss Episod 11 = DOWNLOAD - TONTONonline
Yes Boss Episod 12 = DOWNLOAD 6/4
Yes Boss Episod 13 = DOWNLOAD 12/4 - TONTONonline
Yes Boss Episod 14 = DOWNLOAD 13/4 - TONTONonline
Yes Boss Episod 15 = DOWNLOAD 19/4
Yes Boss Episod 16 = DOWNLOAD
Yes Boss Episod 17 = DOWNLOAD27/4
Yes Boss Episod 18 = DOWNLOAD 3/5
Yes Boss Episod 19 = DOWNLOAD 4/5
Yes Boss Episod 20 = DOWNLOAD 10/5
Yes Boss Episod 21 = DOWNLOAD 11/5
Yes Boss Episod 22 = DOWNLOAD
Yes Boss Episod 23 = DOWNLOAD
Yes Boss Episod 24 (TAMAT) = DOWNLOAD
Kredit: dfm2u, kepalabergetar, fmt, tonton, malaymoviemy, FB pereka cerita


DOWNLOAD YES BOSS RAYA
DOWNLOAD = PART1 - PART2


mari ramai ramai like fanpage facebook perekacerita - http://bit.ly/1nGM5cp

SINOPSIS NOVEL YES BOSS
Tidak sesuai kerja di Pizza Hut, Aryana masuk pula di McDonald’s. Tidak suka di McDonald’s pergi pulak Jaya Jusco. Sudahnya setiap tempat tu pun paling-paling lama pengalaman yang berjaya dikutip adalah selama dua bulan sahaja. Bukannya dia koman sangat. Lulusan universiti tu… tetapi nasib tidak menyebelahinya terutama sekali ketika sesi temu duga pegawai kerajaan.

Berkat kabel mak ngahnya di Wisma Alam, Aryana akhirnya berjaya menjawat jawatan setiausaha di situ. Sangkanya dia bekerja dengan Datuk Maarof, rupa-rupanya dia adalah setiausaha kepada Ilham Irfan, anak Datuk Maarof. Pulak tu, Ilham merupakan kasanova yang punya ‘stok’ edisi model keliling pinggang.

Selain menjalankan tugas rasmi seorang setiausaha, Aryana juga dikehendaki menjalankan tugas ‘tak rasmi’ seorang setiausaha. Kena cover line untuk bosnya setiap kali bosnya mengular, juga ketika teman-teman wanita bosnya merajuk, perlu dipujuk dan sebagainya.

Setiap arahan bosnya wajib dijawab dengan:- Yes, boss! Pening kepala Aryana meladeni setiap kerenah bosnya itu. Tetapi, boleh pula Aryana bertahan dengan sikap bosnya itu, hinggakan mereka semakin rapat.

Hati dan perasaan… siapalah yang dapat mengawalnya…. Dalam diam, Aryana telah jatuh hati dengan bosnya tetapi dipendamkan sahaja. Dia sendirian makan hati dengan sikap hidung belang bosnya itu.

Dan bila Aryana tiada di sisi, Ilham mula terasa kehilangan. Tatkala dia sedar bahawa dia memerlukan Aryana lebih daripada seorang bos memerlukan setiausaha, dia terpaksa pula berdepan dengan mantan mat rempit di kampung Aryana yang kini sudah bertukar menjadi tauke bengkel dan kolam ikan keli.

Berjayakah Ilham menambat hati Aryana yang sedia terluka dengan sikapnya yang hidung belang itu? Bagaimana pula dengan Aryana? Siapakah yang menjadi pilihan hatinya? Bosnya ataupun mat rempit otai yang telah berubah menjadi ikon belia berjaya di kampungnya itu? Nantikan drama Yes Boss Sabtu ini di TV3.