FULL HOUSE (DOWNLOAD)FULL HOUSE (TV3)
PELAKON: Richard Gutierrez, Heart Evangelista, Isabel Oli, Patrick GarciaDOWNLOAD FULL HOUSE (TV3)
Full House Episod 01 = DOWNLOAD
Full House Episod 02 = DOWNLOAD
Full House Episod 03 = DOWNLOAD
Full House Episod 04 = DOWNLOAD
Full House Episod 05 = DOWNLOAD
Full House Episod 06 = DOWNLOAD
Full House Episod 07 = DOWNLOAD
Full House Episod 08 = DOWNLOAD
Full House Episod 09 = DOWNLOAD-new
Full House Episod 10 = DOWNLOAD
Full House Episod 11 = DOWNLOAD
Full House Episod 12 = DOWNLOAD
Full House Episod 13 = DOWNLOAD
Full House Episod 14 =DOWNLOAD
Full House Episod 15 =DOWNLOAD
Full House Episod 16 = DOWNLOAD
Full House Episod 17 = DOWNLOAD
Full House Episod 18 = DOWNLOAD 8/5
Full House Episod 19 = DOWNLOAD
Full House Episod 20 = DOWNLOAD
Full House Episod 21 = DOWNLOAD
Full House Episod 22 = DOWNLOAD
Full House Episod 23 = DOWNLOAD
Full House Episod 24 =
Kredit: dfm2u, kepalabergetar, fmt, tonton, malaymoviemy, FB pereka cerita


SINOPSIS FULL HOUSE (TV3)
Full House adalah Philippine drama adaptasi daripada Korean drama. Jessie merupakan seorang penulis novel internet yang tinggal bersendirian selepas kedua ibu bapanya meninggal dunia akibat kemalangan di sebuah rumah agam yang diberi nama Full House, yang telah dibina oleh ayahnya.Manakala Justin Lazatin pula merupakan seorang pelakon terkenal. Justin Lazatin menggambarkan sikap sombong dan kasar, tetapi dalam masa yang sama merupakan seorang lelaki yang menyimpan rasa cinta terhadap rakan sepermainannya iaitu seorang pereka fesyen yang juga merupakan pereka pakaian. Justin Lazatin tidak mempunyai keberanian untuk meluahkan perasaannya apatah lagi mengetahui orang yang dicintai itu menyimpan perasaan kepada orang lain yang juga merupakan rakan mereka.

Jessie telah ditipu oleh dua orang rakannya, dimana Full House telah dijual dan secara kebetulan pembelinya ialah Justin Lazatin. Kedua mereka berhadapan dengan masalah yang tidak mereka duga. Pada masa yang sama, Justin Lazatin sedang berhadapan dengan gosip-gosip yang menyebabkan imejnya jatuh. Bagi memperbaiki imejnya semula Justin Lazatin telah membuat perjanjian berkontrak dengan Jessie iaitu perkahwinan kontrak, yang mana dalam perjanjian tersebut mereka akan bercerai dalam masa 6 bulan. melalui perjanjian tersebut sebagai balasanya, Jessie perlu melakukan tugas-tugas membersihkan rumah, memasak dan sebagainya dan Justin Lazatin akan mengembalikan rumah tersebut selepas tamat tempoh kontrak..

Walaupun perasaan tidak suka antara sama lain wujud dalam diri masing-masing, Jessie dan Justin Lazatin terpaksa tinggal bersama bagi memenuhi kontrak yang telah dibuat. Tetapi keadaan mula berubah apabila Jessie mendapati dirinya mula menyedari akan perasaannya terhadap Justin Lazatin mula berubah apabila melihat keadaan Justin Lazatin yang sering mengejar akan cinta yang tidak berbalas, ini menyebabkan Jessie merasakan kesukaran untuk dirinya meneruskan kontrak tersebut. Manakala MH yang telah menjadi penerbit bagi novel-novel Jessie pula mula menaruh perasaan kepada Jessie yang mana merupakan 'Isteri' kepada sahabatnya.