MIRANDA (DOWNLOAD)
MIRANDA (TV3)
PENGARAH : MURALI ABDULLAH
EPISOD : 15 EPISOD
HARI:  RABU
MASA : 10pm - 11pm
MULAI :
PELAKON : Dazrin, Fasha, Zila Bakarin dan Mardiana Alwi
MENGGANTIKAN DRAMA : ISTIDRAJ CINTADOWNLOAD MIRANDA (TV3)
Miranda Episod 01 = DOWNLOAD
Miranda Episod 02 = DOWNLOAD 12/2
Miranda Episod 03 = DOWNLOAD 19/2
Miranda Episod 04 = DOWNLOAD 26/2
Miranda Episod 05 = DOWNLOAD 5/3 
Miranda Episod 06 = DOWNLOAD 12/3
Miranda Episod 07 = DOWNLOAD 19/3
Miranda Episod 08 = DOWNLOAD 2/4
Miranda Episod 09 =
Miranda Episod 10 = DOWNLOAD
Miranda Episod 11 = DOWNLOAD
Miranda Episod 12 = DOWNLOAD
Miranda Episod 13 = DOWNLOAD
Miranda Episod 14 = DOWNLOAD
Miranda Episod 15 =


SINOPSIS MIRANDA (TV3)


rama ini mengisahkan Miranda yang melarikan diri ke Kuala Lumpur selepas memutuskan pertunangan dengan Izwan iaitu pemuda pilihan ibu tirinya, Salimah.

Izwan cuba merogol Miranda tetapi Salimah tidak percaya dan menganggap Miranda cuba memfitnah Izwan. Malah Salimah memaksa Miranda dengan Izwan bernikah secepat mungkin namun Izwan acuh tak acuh malah lebih kerap mahu mengambil kesempatan terhadap Miranda.

Miranda kemudian menumpang di rumah bapa saudaranya Datuk Shukri buat seketika. Namun, kemunculannya mengejutkan anak-anak Shukri iaitu Ammar dan Melly. Isterinya, Datin Rina walaupun tidak senang dengan kedatangan Miranda, dia tidak menunjukkan perasaannya tetapi selalu mempersoalkan kepada Shukri.

Akhirnya Rina menghalau Miranda dari rumah mereka dan merahsiakan perkara itu daripada Shukri. Dia pura-pura kesal kerana menunjukkan rasa tidak suka kepada Miranda. Selepas keluar dari rumah Shukri, Miranda menumpang pula di rumah rakannya, Mazita yang bekerja di stesen minyak.

Dengan pertolongan Mazita, Miranda berjaya mendapatkan pekerjaan di situ. Bagaimanapun, Shukri berjaya menemuinya di situ manakala Izwan terus mencarinya