ANGIN SYURGA (1 - 26 TAMAT)

ANGIN SYURGA
EPISOD :26
TARIKH : 27/1/2015
SIARAN :Tv2 Selasa-Khamis (9 Mlm)
PELAKON : Bil Azali (Iqbal), Leez Rosli (Mira), Liza Abdullah (Hamidah), Saidi Sabri (Syafiq), Soeprihati Sikom (Biah), Fazlina Ahmad Daud (Mak Utih), Fauziah Nawi (Mak Long), Miera Amnas (Maya), Dato Jalaludin Hassan (Kasim), Issey (Mukhris), Janet Khoo (Sok Leh), Anne Abdullah (Mak Nab) dan Afiq Muiz (Airil).
DOWNLOAD ANGIN SYURGA
Angin Syurga Episod 01 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 02 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 03 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 04 =  DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 05 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 06 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 07 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 08 =DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 09 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 10 =DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 11 =DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 12 =DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 13 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 14 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 15 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 16 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 17 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 18 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 19 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 20 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 21 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 22 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 23 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 24 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 25 = DOWNLOAD
Angin Syurga Episod 26 (TAMAT) =DOWNLOAD

SINOPSIS ANGIN SYURGA
kepayahan seorang gadis dalam usia yang masih muda terpaksa berdepan masa-masa sukar untuk meneruskan kehidupan bersama adik-adiknya. Pada masa sama dirinya turut dihimpit fitnah oleh saudara maranya sendiri yang sepatutnya mampu dijadikan tempat berteduh dan berlindung.

Kisahnya bermuka dengan berita kematian ibunya yang meninggal secara mengejut membuatkan Noraini dipanggil Kak Long pada usia 22 tahun terpaksa mengalas tanggungjawab sebagai ibu dan ayah bagi menjaga dua orang adik-adiknya, Iqbal berusia 15 tahun dan Mira, 13 tahun.


Tanpa meninggalkan sebarang harta, yang ditinggalkan hanyalah sedikit wang simpanan yang tidak seberapa. Mujurlah ada sebuah rumah usang yang ditinggalkan menjadi tempat mereka berlindung tiga beradik.

Kematian ibu membuatkan kehidupan mereka terhimpit. Sedangkan ayahnya, Kassim sudah 10 tahun menghilang diri dan tidak diketahui hidup matinya. Tinggallah Kak Long menjaga adik-adik dan mengambil alih peranan ayah dan ibu untuk membesarkan mereka.


Nasib malang sentiasa menimpa Kak Long yang sering difitnah oleh ibu saudaranya, Mak Teh yang menyimpan dendam terhadap ibu Kak Long. Kak Long mengidap fibroid namun ibunya tidak membenarkan Kak Long dirawat di hospital kerana menyaka sakit Kak Long disebabkan perbuatan dengki adiknya.