PADAMU AKU BERSUJUD (1 - 24 TAMAT)PADAMU AKU BERSUJUD
EPISOD : 24 episod
MULAI: 26 Mei 2015
HARI: Isnin-Khamis,
MASA: 4.00 petang
SLOT: Azalea TV3
PELAKON : Syazwan Zulkifli, Sqikin Kamal, Leez Rosli, Bil Azali, Shenty Feliziana, Shiqin Kamal, Reza Hasbi, Mubarak Majid, Ku Fridah Ku Shafie, Zaidi Omar, Aleeza Shahdan, Nina Iskandar, Fikhree Bakar, Jasmine Suraya
DOWNLOAD PADAMU AKU BERSUJUD (1 - 24 TAMAT)
Padamu Aku Bersujud Episod 01 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 02 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 03 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 04 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 05 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 06 =
Padamu Aku Bersujud Episod 07 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 08 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 09 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 10 =DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 11 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 12 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 13 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 14 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 15 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 16 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 17 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 18 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 19 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 20 = DOWNLOAD
Padamu Aku Bersujud Episod 21 =
Padamu Aku Bersujud Episod 22 =
Padamu Aku Bersujud Episod 23 =
Padamu Aku Bersujud Episod 24 (TAMAT) =SINOPSIS PADAMU AKU BERSUJUD

Mengisahkan tentang Pak Leman yang meletakkan harapan tinggi di atas anaknya, Amin untuk mengubah nasib keluarga mereka. Selama ini, Pak Leman bekerja keras di bendang yang dipajak kepada abangnya, Datuk Jamil. Bagi Pak Leman, hanya dengan pelajaran saja dapat mengubah kehidupan mereka. Sayangnya, Amin gagal memperoleh keputusan yang cemerlang di SPM dan juga peluang untuk melanjutkan pelajaran ke universiti tempatan juga tipis. Pak Leman amat kecewa dengan keputusan SPM Amin yang hanya meraih pangkat dua. Dia mula mengungkit bahawa Amin memang tidak boleh diharap.
Amin meninggalkan kampung untuk mencuba nasib di Kuala Lumpur. Mak Siah memintanya pergi berjumpa dengan Datuk Jamil, adik kepada Pak Leman tetapi Amin ralat dengan permintaan Mak Siah kerana Datin Zulaika memang memandang rendah atas keluarga. Selama ini, Datin Zulaika tidak suka apabila anaknya, Ika rapat dengan sepupunya, Amin. Tambahan lagi Datin Zulaika masih berdendam dengan Mak Siah. Datin Zulaika menuduh Mak Siah menggunakan khidmat bomoh untuk memisahkan hubungannya dengan Datuk Jamil. Datin Zulaika dan anaknya, Ikram selalu berlagak dan menghina keluarga Amin.

Amin telah meminta tolong secara rahsia daripada Ika. Malangnya, Iqram telah melakukan sabotaj dan Amin tidak dapat menghubungi Ika setelah tiba di Kuala Lumpur. Amin mati akal dan bercadang mahu pulang ke kampung sahaja. Ketika itulah Amin sedar bahawa Pak Leman telah menyelitkan duit dalam beg pakaiannya. Terharu dengan perbuatan bapanya, Amin mula mencari kekuatan untuk menempuh hari-hari baharu di dunia yang sangat asing baginya.
Perkenalannya dengan Taufiq merupakan titik perubahan hidupnya apabila Amin diberikan peluang bekerja di bengkel kereta milik Mr. Ooi. Berjayakah Amin mengecapi kejayaan yang diidaminya? Bagaimanakah Amin berhadapan dengan pelbagai dugaan dan godaan nanti?