BUKAN ISTERI SEMPURNA (1-13 TAMAT)
BUKAN ISTERI SEMPURNA
EPISOD : -
TARIKH : 2015
SLOT: Samarinda TV3
PELAKON : Atiqah Suhaime, Dazrin Kamaruddin, Mimi Ernida, Aleza Shadan, Arash Mohd, Khatijah Tan, Zulkifli Ismail, Afzan Rahman, Aishah AtanDOWNLOAD BUKAN ISTERI SEMPURNA
Bukan Isteri Sempurna Episod 01 = DOWNLOAD
Bukan Isteri Sempurna Episod 02 = DOWNLOAD
Bukan Isteri Sempurna Episod 03 = DOWNLOAD
Bukan Isteri Sempurna Episod 04 = DOWNLOAD
Bukan Isteri Sempurna Episod 05 = DOWNLOAD
Bukan Isteri Sempurna Episod 06 = DOWNLOAD
Bukan Isteri Sempurna Episod 07 = DOWNLOAD
Bukan Isteri Sempurna Episod 08 =  DOWNLOAD
Bukan Isteri Sempurna Episod 09 = DOWNLOAD
Bukan Isteri Sempurna Episod 10 = DOWNLOAD
Bukan Isteri Sempurna Episod 11 = DOWNLOAD
Bukan Isteri Sempurna Episod 12 = DOWNLOAD
Bukan Isteri Sempurna Episod 13 (TAMAT) = DOWNLOAD


SINOPSIS NOVEL BUKAN ISTERI SEMPURNA

Nina telah diperkosa oleh Danish Arham, kembar kepada Daniel Arman. Apabila Danish Arham melarikan diri, Daniel Arman terpaksa menggantikan tempat abang kembarnya dengan mengahwini Nina. Datuk Zainuddin yang bersangka buruk dengan Nina telah melemparkan pelbagai tuduhan terhadap Nina sehingga Nina melarikan diri.

Lima tahun berlalu. Nina bertemu semula dengan Daniel Arman apabila syarikat tempat dia bekerja bergabung dengan syarikat Daniel Arman dan dia tidak dapat mengelak apabila jawatannya bertukar daripada menjadi setiausaha Zachary kepada PA Daniel Arman.

Namun begitu, Daniel Arman tidak pernah membenci Nina. Nina pula tidak pernah mengharapkan cinta Daniel Arman kerana dia sedar hakikat dirinya yang tidak sesempurna wanita lain. Tambahan pula Azzura sering bersama dengan Daniel Arman. Dan Zachary, rakan kongsi Daniel Arman yang tidak putus-putus mengharapkan cinta Nina.

Ketenteraman hidup Nina berkocak apabila Danish Arham kembali dan inginkan Nina sebagai haknya. Danish Arham melakukan pelbagai perkara untuk mendapatkan Nina kembali namun bagi Daniel Arman, Nina telah menjadi isterinya dan dia bertanggungjawab ke atas wanita itu walaupun tidak pernah wujud hubungan suami isteri yang sebenar antara mereka.