KAK MARR (1 - 15 TAMAT)

KAK MARR (1 - 15 TAMAT)
EPISOD : 15 episod
SIARAN : Slot Iris TV3
PELAKON : Rozita Che Wan, Izreen Azminda, Sherry Ibrahim, Redza Rosli, Ben Ali, Azza Elite, Mustaqim Bahadon, Fattah Amin, Ayu Raudhah, Aishah Ilias, Kazar, Ayumie Azizan, Tatty Hassan, Jasmin Hamid, John Chisel
DOWNLOAD KAK MARR (1 - 15 TAMAT)
Kak Marr Episod 01 = DOWNLOAD
Kak Marr Episod 02 = DOWNLOAD
Kak Marr Episod 03 = DOWNLOAD
Kak Marr Episod 04 = TONTON
Kak Marr Episod 05 = TONTON
Kak Marr Episod 06 = TONTON
Kak Marr Episod 07 =
Kak Marr Episod 08 =
Kak Marr Episod 09 =
Kak Marr Episod 10 =
Kak Marr Episod 11 =
Kak Marr Episod 12 =
Kak Marr Episod 13 =
Kak Marr Episod 14 =
Kak Marr Episod 15 (TAMAT) =

SINOPSIS KAK MARR (1 - 15 TAMAT)
Mengisahkan Kak Marr (Che Ta) bekas jurusolek artis yang cantik, glamour dan terkenal dalam bidangnya itu. Namun setelah meningkat usia, Kak Marr mengambil keputusan untuk bersara dan pulang ke kampungnya.

Di kampung, Kak Marr membuka sebuah gerai makan yang mendapat sambutan dan terkenal dengan Mee Udangnya. Kecantikan Kak Marr juga membuatkan seorang duda bernama Zolkifli (Redza Rosli) jatuh cinta tapi seringkali terlepas peluang untuk menyatakan rasa hatinya kepada Kak Marr.

Kak Marr turut menjual produk kecantikan dan ramailah juga orang kampung terutamanya golongan isteri dan gadis berpusu-pusu datang ke kedainya untuk turut menjadi cantik dan bergaya seperti Kak Marr.

Namun kerana kehadiran Kak Marr, telah membuatkan perniagaan Asmah (Izreen Azminda) yang menjual laksa semakin merudum. Tiada lagi pelanggan datang ke kedainya, jualannya juga tidak habis kerana semua orang bertumpu ke kedai Kak Marr.

Ditambah pula dengan hasutan-hasutan Kak White yang dengki dengan kejayaan Kak Marr. Kak White turut mencadangangkan kepada Asmah untuk berjumpa bomoh bagi merosakkan perniagaan Kak Marr.