I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair


Gatsby Deodorant bakal melangsungkan ‘Street Fair’ besar-besaran pada 17 April 2010, bertempat di ruang legar Berjaya Timesquare KL bermula pada jam 10 pagi hingga 5 petang.

Acara/ Event : Gatsby Deodorant Street Fair
Tarikh : 17 April 2010 (Sabtu)
Waktu : 10 pagi hingga 5 petang
Tempat : Ruang Legar, Ground Floor Berjaya Time Square, Kuala Lumpur

Terdapat pelbagai gerai mainan yang akan didirikan semasa ‘Street Fair’. Ada yang seringkas membaling getah hinggalah ke aksi-aksi yang melucukan dan menggeli hati seperti bergusti sumo dalam beg udara oleh para peserta. Peserta permainan ini akan memenangi mata dan anda boleh menebus mata ganjaran yang terkumpul dengan barangan menarik dari Gatsby!!


Selain itu, semua peserta yang terlibat dan mengambil bahagian dalam permainan layak untuk menyertai cabutan bertuah. Antara hadiah-hadiah yang bakal dimenangi melalui cabutan bertuah adalah barangan elekteronik, komputer,telefon bimbit dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM 15,000!


Untuk makluman anda semua, Gatsby Deodorant Street Fair ini merupakan program komuniti Nuffnang yang terbesar di Malaysia. Pihak Nuffnang juga menjangkakan lebih daripada 500 penulis blog bakal berkumpul dan berada disana. Jadi, apa yang anda tunggu lagi? Mari kita ramai-ramai turut serta memeriahkan Street Fair ini!


Untuk maklumat lanjut mengenai street fair ini anda boleh layari http://www.gatsby.com.my/streetfair/
Di laman web tersebut juga menyediakan game best untuk anda main..