DIGI FACEBOOK ANNIVERSARY (BUFFERED EARNING NUFFNANG)

Alhamdulilah, semalam sampai juga check yang ke 5 dari NUFFNANG. cashout pada 7/2/2011 dan check sampai pada 1/4/2011. tak kisah la lama sampai asalkan sampai. sekarang menanti check ke 6 pulak. agak sedih juga dengan NUFFNANG coz bulan 12 dapat RM300 dan bulan 1 dapat RM200 tapi untuk bulan 2 dan bulan 3 tidak mendapat sebarang CPM, buffered earning dari NUFFNANG. sudah hampir 10 tiket dihantar ke pihak NUFFNANG tanda tidak puas hati coz tak dapat CPM. kesemuanya dijawap dengan baik tapi tetap tak dapat CPM. sehinggakan perekacerita terasa putus asa dengan NUFFNANG dan jarang melawat website NUFFNANG lagiDIGI FACEBOOK ANNIVERSARY (BUFFERED EARNING NUFFNANG)
Alhamdulilah setelah 2bulan tidak mendapat sebarang CPM atau buffered earning, bulan 4 ni pihak NUFFNANG dengan baik hatinya memberi 1 buffered earning iaitu dari DiGi Facebook Anniversary LB

DiGi Facebook merupakan satu media yang dibina untuk anda, golongan pemuda. DiGi Facebook berada di arena Facebook untuk mendengar and berinteraksi dengan anda semua. Nantikan perkembangan terbaru di DiGi Youths dan DiGi berada di sini untuk berinteraksi dan berhubung dengan anda semua. Lebih lagi, kami berada di sini untuk menjadi sebahagian hidupmu. Di mana sahaja kamu berada, di mana anda akan pergi dan apa jua keperluan kamu, DiGi sentiasa berada di sisi anda!

untuk mendapat maklumat lebih lanjut mengenai DiGi Facebook Anniversary LB
korang boleh melawat facebook digi atau klik sahaja di sini = KLIK